Verschonen met Nappy's.nl

Je kindje zo nu en dan verschonen moet je sowieso doen als ouder. Nu maken wij het als wasbare luier gebruikers al een stuk leuker met al die leuke printjes, kleurtjes en de zachte stof. Maar het kan nóg leuker. De plek waar je verschoont lijkt me namelijk nogal van invloed. Ligt alles verspreid door het huis en kan je nooit vinden wat je nodig hebt, dan gaat het verschonen moeizaam. Wanneer er een fijn plekje is met alles bij de hand gaat het vast al stukken gemakkelijker. Vandaag laat ik zien wat mijn favoriete verschoonplekje in huis is (ja, wij verschonen ook op de bank hoor!) en heb ik een toffe oproep! Kijk je mee?
 

Mijn favoriete verschoonplekje

 
Laten we beginnen met het verschoonplekje in ons huisje. Op Mila’s kamer hebben we de commode staan waarin alle overbroekjes, gewassen doekjes en inleggers liggen. Daarnaast liggen er natuurlijk ook pyjama’s, sokken en rompers, maar daarvoor lezen jullie deze blog niet natuurlijk ;-) Op de commode ligt een aankleedkussen en tijdens het verschonen pakken we er logischerwijs wasbare billendoekjes bij.
 


Verschonen op de commode is vet handig omdat je zo alles dichtbij hebt. Aan de andere kant hangt namelijk een kaartenrek van de HEMA waarin ik luiers plaats. Dat klinkt ontzettend vaag en vreemd, maar het werkt heel handig. Niet alle luiers passen erop, maar ik moet natuurlijk ook weleens (lees: vaker dan ik zin heb) de luiers wassen dus dat is helemaal niet zo erg. Ik heb een mega fijn overzichtje van alle luiers en dat voorkomt een lange zoektocht door een lade naar die ene luier.
 
Naast de commode staat een luieremmer die bij een babywarenhuis gekocht is en daarin hangt een wasnet van Little Lamb die verkocht wordt bij Nappy’s.nl en ontzettend handig is. Je hangt deze in de luieremmer en daar doe je dan de gebruikte luiers in. Als de emmer vol zit kan je de waszak eruit halen en in 1x in de wasmachine gooien. De luiers vallen er namelijk tijdens het wassen vanzelf uit en de luiers hoeven dus niet handmatig uit de waszak gehaald te worden. Mega handig toch! Ik ben in ieder geval verkocht en we hebben hem nog niet eens zo heel lang! Aan de commode hangt een wetbag van Buttons die wij meestal meegeven naar de opvang, maar ook voor thuis heel handig is. Deze moet wel leeggeschud worden in de wasmachine maar kan dus ook mee in een tas!


 

Oproep #verschonenmetnappys

 
Mijn oproep aan jullie kan je misschien wel raden. Nappy’s.nl is mega nieuwsgierig naar de verschoonplekken van andere wasbare luier-gebruikers. Heb jij een fijn (bijzonder, mooi, stoer of zoet) verschoonplekje laat het dan zeker even weten en show ons je beste foto. Wij kiezen dan een aantal mensen uit die eventueel nog wat foto’s voor ons mogen maken. De uitgekozen verschoonplekjes verschijnen dan binnenkort in een blog en op onze social-mediakanalen. Hoe tof is dat? Een artikel vol verschoonplekjes van mensen die net zo enthousiast zijn over wasbaar als jij en ik. EN het is mega handig om hiermee inspiratie op te doen wanneer je zwanger bent of aan verandering toe bent.
 
Dus, nog even in het kort:
 
- Via Instagram kun je je plekje delen met #verschonenmetnappys en tag ons account dan ook @nappys.nl.wasbare.luiers
- Via Facebook kun je je foto delen door hem als reactie te plaatsen bij de post die hoort bij dit artikel
- Mocht je geen social media hebben of wil je liever niet een foto van een deel van je huis openbaar delen, dan mag je een foto mailen naar info@nappys.nl.
- Na een poosje kiezen we er een aantal uit en die mensen vragen we eventueel nog wat foto’s te maken voor het artikel. Alleen als je dit leuk vindt natuurlijk!
- Die foto’s gebruiken we dan in het artikel en dat kan je weer vinden op onze site + de social media kanalen.
 
Doe jij mee en deel je een foto van jullie verschoonplekje?
 
Liefs,
Alicia
 


Page Speed