Romperverlengers

Romperverlengers

Romperverlengers zijn ideaal voor die dikke wasbare luier billen! Geen slobberende te grote rompers meer, of lekkage door een te strakke romper. Een romperverlenger klik je eenvoudig op de drukknoopjes van de romper. Je verlengt de romper hiermee zo'n 8 tot 10 cm, waardoor de romper losjes over de luier heen past. 

Onze merken

De romperverlengers van Little Lamb beschikken over 9 mm drukknoopjes en passen hiermee op de meeste Europese rompers. De romperverlengers verlengen een rompertje met ongeveer tien centimeter en worden verkocht in setjes van drie. Ze worden gemaakt in Turkije.

De romperverlengers van MaM (ManyMonths) beschikken over 9 mm drukknoopjes en passen hiermee op de meeste Europese rompers. De romperverlengers zijn verstelbaar in twee maten en verlengen een rompertje met ongeveer acht of tien centimeter. Ze worden verkocht in setjes van twee. Ze worden in China gemaakt door een GOTS gecertificeerd bedrijf. MaM heeft ook een shirt-houder/romperverlenger. Deze maakt gebruik van klemmetjes en past dus altijd op elk rompertje!
Page Speed