Romperverlengers

Romperverlengers

Romperverlengers zijn ideaal voor die dikke wasbare luier billen! Geen slobberende te grote rompers meer, of lekkage door een te strakke romper. Een romperverlenger klik je eenvoudig op de drukknoopjes van de romper. Je verlengt de romper hiermee zo'n 4 tot 8 cm, waardoor de romper losjes over de luier heen past. Ook als je geen wasbare luiers gebruikt kunnen romperverlengers heel handig zijn. Je favoriete romper gaat zo een stuk langer mee!

Onze merken

Avo+Cado

De romperverlengers van Avo+Cado verlengen een romper ongeveer 8 cm. In dit setje zitten drie verschillende romperverlengers met verschillende maten drukknoopjes. De romperverlengers hebben 5 mm, 7 mm en 9 mm drukknoopjes. Hiermee zijn de meeste Europese rompers te verlengen. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen en worden geproduceerd in Pakistan.

Little Lamb

De romperverlengers van Little Lamb beschikken over 9 mm drukknoopjes, hetgeen de meest voorkomende maat is bij in Europa verkochte rompers. De romperverlengers verlengen een rompertje met ongeveer 6,5 centimeter en worden verkocht in setjes van drie. Ze worden gemaakt in Turkije.

Popolini/ Iobio

De romperverlengers van Popolini of Iobio beschikken over 7 mm drukknoopjes en passen onder andere op Popolini/Iobio rompers en sommige Hema rompers. De romperverlengers verlengen een romper met ongeveer 4 cm en zijn gemaakt van biologisch katoen. Ze worden gemaakt in Europa en worden verkocht per 3 stuks in een set.

Page Speed