Romperverlengers

 1. Romperverlengers Little Lamb
  3 Romperverlengers

  Drie romperverlengers van Little Lamb

  € 8,95
 2. Popolini romperverlengers
  Popolini romperverlengers

  Drie romperverlengers van Popolini/Iobio

  € 6,95

Romperverlengers

Romperverlengers zijn ideaal voor die dikke wasbare luier billen! Geen slobberende te grote rompers meer, of lekkage door een te strakke romper. Een romperverlenger klik je eenvoudig op de drukknoopjes van de romper. Je verlengt de romper hiermee zo'n 5 tot 10 cm, waardoor de romper losjes over de luier heen past. Ook als je geen wasbare luiers gebruikt kunnen romperverlengers heel handig zijn. Je favoriete romper gaat zo een stuk langer mee!

Onze merken

De romperverlengers van Little Lamb beschikken over 9 mm drukknoopjes en passen hiermee op de meeste Europese rompers. De romperverlengers verlengen een rompertje met ongeveer tien centimeter en worden verkocht in setjes van drie. Ze worden gemaakt in Turkije.

De romperverlengers van Popolini of Iobio beschikken over iets kleinere drukknoopjes dan de Little Lamb romperverlengers en passen onder andere op sommige Hema rompers. De romperverlengers verlengen een romper met ongeveer 5 cm en zijn gemaakt van biologisch katoen. Ze worden gemaakt in Europa.

Page Speed