Instructievideo's

Voor al onze instructievideo's kun je terecht op ons YouTube kanaal. Hier staan instructievideo's van tientallen luiers. Het aantal video's wordt regelmatig uitgebreid. De onderstaande video's geven een goed voorbeeld van de werking van de vier basissytemen (All-in-one luiers, pocketluiers, Snap-in-one luiers en voorgevormde luiers).


Pocketluiers van Alvababy

In deze video is te zien hoe de pocketluier op de juiste maat ingesteld kan worden. Ook komt het plaatsen van de boosters en het inlegvel aan de orde en wordt er uitgelegd hoe de luier omgedaan wordt. 

 

 

SIO systeem van Petit Lulu

In deze video is te zien hoe het SIO (snap-in-one) systeem van Petit Lulu eruit ziet en werkt. Het op maat maken van de luier komt aan de orde, evenals het goed omdoen van de luier om de kans op doorlekken te verkleinen.

 

 

 

Tweedelige systeem van Little Lamb

In deze video is te zien hoe het tweedelige systeem van Little Lamb eruit ziet. Het bestaat uit een voorgevormde luier met een overbroekje. Met behulp van een pop wordt voorgedaan hoe de luier het beste omgedaan kan worden.

 

 

 

AIO systeem van Lighthouse Kids Company

In deze video is een All-in-One luier van Lighthouse Kids Company te zien. Het op maat maken van de luier komt aan de orde, evenals het omdoen van de luier.