Zwemluiers

Zwemluiers

Wasbare zwemluiers werken eigenlijk precies hetzelfde als wegwerp zwemluiers, met als verschil dat je ze niet weg gooit na gebruik maar je ze gewoon uitwast. Een zwemluier laat urine door, maar houdt ontlasting netjes binnen. Mocht er tijdens het zwemmen een ongelukje gebeuren dan is er niets aan de hand! De meeste zwemluiers hebben een handige sluiting, zodat ze na een ongelukje niet helemaal naar beneden getrokken hoeven te worden. Op Nappy's.nl vind je een ruime keuze aan vrolijke scherp geprijsde wasbare zwemluiers.

 

Merken zwemluiers

De zwemluiers van Alvababy zijn verkrijgbaar in twee varianten, die beide verstelbaar zijn in maat. De One Size zwemluier past van 4,5 tot 18 kg en de grote zwemluier past van 8 tot 25 kg. De luiers sluiten met drukknoopjes aan de zijkanten.

De zwemluiers van Close zijn optrekbroekjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prints. De binnenkant is van zacht donker gekleurd fleece en de buitenkant is van soepel, vlekbestendig PUL. 

De zwemluiers van Lighthouse Kids Company zijn verkrijgbaar in twee maten. De One Size zwemluier zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 3 tot 15,5 kg. Ze sluiten met drukknoopjes en zijn ook uitstekend te gebruiken als overbroekje. De Supreme zwemluiers zijn ook verstelbaar in maat en passen van ongeveer 7 tot 25 kg. Ook deze zwemluiers zijn uitstekend te gebruiken als overbroekje. 

De zwemluiers van Popolini zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat S past van 3 tot 9 kg. Maat L past van 8 tot 15 kg. De luiers sluiten met drukknoopjes aan de zijkanten.

De zwemluiers van TotsBots zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat 1 past van 4,5 tot 9 kg en maat 2 past van 9 tot 16 kg. De luiers sluiten met klittenband.

Page Speed