Zwemluiers

Wasbare zwemluiers

Wasbare zwemluiers werken eigenlijk precies hetzelfde als wegwerp zwemluiers, met als verschil dat je ze niet weg gooit na gebruik maar je ze gewoon uitwast. Een zwemluier laat urine door, maar houdt ontlasting netjes binnen. Ook hierin verschillen wasbare zwemluiers niet met wegwerpluiers. Mocht er tijdens het zwemmen een ongelukje gebeuren dan is er niets aan de hand! Zelfs niet met dunne borstvoedingspoep. Wasbare zwemluiers hebben betere elastieken dan wegwerpzwemluiers, waardoor ontlasting beter binnen de zwemluier blijft. De meeste wasbare zwemluiers hebben daarnaast een handige sluiting, zodat ze na een ongelukje niet helemaal naar beneden getrokken hoeven te worden.

Zwemluiers voor in het zwembad of in open water

Een zwemluier is zeer geschikt om mee te gaan babyzwemmen of wanneer je op vakantie gaat. Ga je veel zwemmen dan is het handig om twee herbruikbare zwemluiers te hebben. Mocht er dan een ongelukje gebeuren tijdens het zwemmen, heb je nog een schone zwemluier om mee verder te zwemmen. Zwemluiers worden kant en klaar geleverd. Er hoeft geen booster of inlegger meer in. Omdat wasbare zwemluiers er ontzettend leuk uitzien en in talloze prints verkrijgbaar zijn, is een zwembroekje of zwempakje eigenlijk overbodig. Maar het kan natuurlijk wel beide tegelijk gebruikt worden!

Merken zwemluiers

De zwemluiers van Alvababy zijn verkrijgbaar in twee varianten, die beide verstelbaar zijn in maat. De One Size zwemluier past van 4,5 tot 18 kg en de grote zwemluier past van 8 tot 25 kg. De luiers sluiten met drukknoopjes aan de zijkanten.

De zwemluiers van Close zijn optrekbroekjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prints. De binnenkant is van zacht donker gekleurd fleece en de buitenkant is van soepel, vlekbestendig PUL. 

De zwemluiers van Lighthouse Kids Company zijn verkrijgbaar in twee maten. De One Size zwemluier zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 3 tot 15,5 kg. Ze sluiten met drukknoopjes en zijn ook uitstekend te gebruiken als overbroekje. De Supreme zwemluiers zijn ook verstelbaar in maat en passen van ongeveer 7 tot 25 kg. Ook deze zwemluiers zijn uitstekend te gebruiken als overbroekje. 

De zwemluiers van Little Lamb zijn verkrijgbaar in drie maten en hebben een zachte binnenkant. De zwemluiers sluiten met klittenband en zijn verkrijgbaar in diverse prints met waterthema. Maat 1 past van 4-9 kg, maat 2 past van 8-16 kg en maat 3 past vanaf 16 kg.

De zwemluiers van Popolini zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat S past van 3 tot 9 kg. Maat L past van 8 tot 15 kg. De luiers sluiten met drukknoopjes aan de zijkanten.

De Paddle Pants van Seedling Baby zijn in maat verstelbare zwemluiers. Met de drukknoopjes op de voorkant kun je ze verstellen van 4-16 kg. De zwemluiers hebben dubbele lekgootjes en sluiten met een dubbele rij drukknoopjes. Aan de binnenkant van de zwemluier zit een netje.

De zwemluiers van TotsBots zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat 1 past van 4,5 tot 9 kg en maat 2 past van 9 tot 16 kg. De luiers sluiten met klittenband.

Page Speed