Zwemluiers

Wasbare zwemluiers

Wasbare zwemluiers werken eigenlijk precies hetzelfde als wegwerp zwemluiers, met als verschil dat je ze niet weg gooit na gebruik maar je ze gewoon uitwast. Een herbruikbare zwemluier laat urine door, maar houdt ontlasting netjes binnen. Ook hierin verschillen wasbare zwemluiers niet met wegwerpluiers. Mocht er tijdens het zwemmen een ongelukje gebeuren dan is er niets aan de hand! Zelfs niet met dunne borstvoedingspoep. Uitwasbare zwemluiers hebben betere elastieken dan wegwerpzwemluiers, waardoor ontlasting beter binnen de zwemluier blijft. De meeste wasbare zwemluiers hebben daarnaast een handige sluiting, zodat ze na een ongelukje niet helemaal naar beneden getrokken hoeven te worden.

Zwemluiers voor in het zwembad of in open water

Een baby zwemluier is zeer geschikt om mee te gaan babyzwemmen of wanneer je op vakantie gaat. Ga je veel zwemmen dan is het handig om twee herbruikbare zwemluiers te hebben. Mocht er dan een ongelukje gebeuren tijdens het zwemmen, heb je nog een schone zwemluier om mee verder te zwemmen. Zwemluiers worden kant en klaar geleverd. Er hoeft geen booster of inlegger meer in. Omdat wasbare zwemluiers er ontzettend leuk uitzien en in talloze prints verkrijgbaar zijn, is een zwembroekje of zwempakje eigenlijk overbodig. Maar het kan natuurlijk wel beide tegelijk gebruikt worden!

Onze merken zwemluiers

Wil je een zwemluier kopen, kijk dan eens bij ons uitgebreide aanbod. We verkopen uitwasbare zwemluiers van diverse merken, dus je kunt altijd een geschikte zwemluier bij ons bestellen. 

Alvababy

De zwemluiers van Alvababy zijn verkrijgbaar in twee varianten, die beide verstelbaar zijn in maat. We verkopen zwemluiers voor baby's en zwemluiers in een grote maat. De One Size zwemluier past van 4,5 tot 18 kg en de grote zwemluier past van 8 tot 25 kg. De luiers sluiten met drukknoopjes aan de zijkanten.

Bare and Boho

De zwemluiers van Bare and Boho zijn gemaakt van gerecycledpolyester. Ze zijn verstelbaar in maat en zijn verkrijgbaar in twee maten. De One Size zwemluiers passen van ongeveer 4-15 kg en de XL zwemluiers passen van ongeveer 10-25 kg. Ze kunnen aan- en uitgetrokken worden als een zwembroek, maar hebben ook aan beide zijkanten een sluiting. De binnenkant van de zwemluier bevat een zachte fleece laag zodat het aangenaam tegen de huid zit.

Lighthouse Kids Company

De zwemluiers van Lighthouse Kids Company zijn verkrijgbaar in twee maten. De One Size zwemluier zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 3 tot 15,5 kg. Ze sluiten met drukknoopjes en zijn ook uitstekend te gebruiken als overbroekje. De Supreme zwemluiers zijn ook verstelbaar in maat en passen van ongeveer 7 tot 25 kg. Ook deze zwemluiers zijn uitstekend te gebruiken als overbroekje. 

Little Lamb

De zwemluiers van Little Lamb zijn verkrijgbaar in drie maten en hebben een zachte binnenkant. De zwemluiers sluiten met klittenband en zijn verkrijgbaar in diverse prints met waterthema. Maat 1 past van 4-9 kg, maat 2 past van 8-16 kg en maat 3 past vanaf 16 kg.

Popolini

De zwemluiers van Popolini zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat S past van 3 tot 9 kg. Maat L past van 8 tot 15 kg. De luiers sluiten met drukknoopjes aan de zijkanten.

Seedling Baby

De Paddle Pants van Seedling Baby zijn in maat verstelbare zwemluiers. Met de drukknoopjes op de voorkant kun je ze verstellen van 4-16 kg. De zwemluiers hebben dubbele lekgootjes en sluiten met een dubbele rij drukknoopjes. Aan de binnenkant van de zwemluier zit een netje.

TotsBots

De zwemluiers van TotsBots zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat 1 past van 4,5 tot 9 kg en maat 2 past van 9 tot 16 kg. De luiers sluiten met klittenband.

Page Speed