Disana

Disana

Disana is een Duits merk dat opgericht is in 1990. De producten worden zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen en worden voornamelijk in Duitsland geproduceerd en anders in ieder geval binnen Europa.

Het misschien wel bekendste product van Disana in de luierwereld zijn de fijne wolbroeken. Deze zijn dubbel gebreid en zijn goed lekvrij te maken door ze te lanoliseren. De wolbroeken zijn verkrijgbaar in prachtige unikleuren. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten van 62/68 tot en met 98/104. In naturel zijn ze ook verkrijgbaar in een extra kleine maat (50/56) en een extra grote maat (110/116).

Naast deze wolbroeken zijn er ook overbroekjes van PUL te krijgen. Deze zijn verkrijgbaar met klittenband sluiting of als een optrek model voor buikslapers of voor de nacht. Deze overbroekjes zijn verkrijgbaar in een naturel kleur.

De voorgevormde luiers van Disana zijn heerlijk zacht doordat ze zijn gemaakt van moltonstof. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende confectiematen en makkelijk bij te boosten met bijvoorbeeld de los verkrijgbare molton inlegger. Deze molton inlegger kun je ook gebruiken om de absorptie te verhogen van de strikluiers of hydrofielen van Disana.

Naast de wasbare luiers hebben we van Disana ook inlegvellen, wolwasmiddel, ossengalzeep en zijde inleggers in het assortiment.

Voor vrouwen zijn er zoogcompressen van biokatoen of wol/zijde verkrijgbaar in 11 en 14 cm.

Disana informatie

Land van herkomst merk: Duitsland

Land van productie: Duitsland

Website: https://www.disana.de/