Hu-Da

Hu-Da luiers

De wasbare luiers van Hu-Da zijn verkrijgbaar in een bamboe en biologisch katoenen versie. De voorgevormde Hu-Da luiers vallen ontzettend slank en hebben een fijne pasvorm. De luiers worden geleverd met anatomisch gevormde booster, die eventueel ook weg gelaten kan worden. De bamboe versie is beschikbaar met zowel drukknopen als klittenband en de katoenen velours versie alleen met klittenband.

Hu-Da One Size luiers passen van 3,5 tot 16 kg. Doordat ze al vanaf 3,5 kg passen zijn ze beter in staat dan veel andere One Size luiers om gebruikt te worden in de Newborn fase. De Hu-Da bamboeluier is geschikt als nachtluier voor Newborns. De Hu-Da luiers zijn verkrijgbaar als voordelige witte luier maar ze zijn er ook in vrolijke prints.

Naast de One Size luiers is er van bamboe ook een Hu-Da Newborn luier voor de allerkleinsten tot 6 kg en een Junior luier voor kindjes van 9 tot 20 kg.

Er zijn van Hu-Da ook losse anatomisch gevormde boosters verkrijgbaar in een bamboe versie en hennep. De bamboe booster is dezelfde als die met de bamboeluiers meegeleverd wordt.

Over deze voorgevormde Hu-Da luiers moet nog een overbroekje van TPU, PUL of wol om het geheel vocht resistent te maken.

Materiaal

Bamboeluiers:

Luier en booster: 60% bamboe, 40% katoen

Gekleurde buitenkant: 95% katoen, 5% elastaan

Katoenen velours luiers:

Luier en booster: 100% biologisch katoen

Gekleurde buitenkant: 95% katoen, 5% elastaan

De Hu-Da luiers hebben een OEKO-TEX certificaat en worden geproduceerd in Slowakije.

Page Speed