Huren

Wasbare luiers huren

Op deze pagina vindt je alle producten die je kunt huren. Je kunt zo je eigen huurpakket samenstellen. De getoonde prijzen zijn de borgbedragen, de huur bedraagt voor ieder product slechts €1,00 per week. Op deze manier kun je eerst diverse luiers uitproberen, zodat je goed weet wat bevalt en wat niet. Je kunt dan weloverwogen een beslissing maken over welke luiers je aan wilt schaffen. Zoek je iets wat je niet op deze pagina kunt vinden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe werkt het huren

Je stelt zelf je huurpakket samen door de gewenste producten in je winkelmandje te stoppen en af te rekenen. Je betaalt per gehuurd product €8,00 borg, daarnaast betaal je de verzendkosten voor het heen en terug sturen van het huurpakket. Nederlandse klanten betalen €9,95 verzendkosten voor de heen- en terugzending samen. Belgische en Duitse klanten betalen €4,95 verzendkosten voor de heenzending en dienen de terugzending zelf te regelen. Als je nog geen inlegvellen in huis hebt, moet je die er ook nog even bij bestellen. Zo weten we zeker dat onze luiers zo schoon mogelijk blijven. Je kunt kiezen voor een huurperiode van 2, 4, 6 of 8 weken. Bij je huurpakket ontvang je ook een uitgebreide beschrijving van de luiers in je pakket. Na afloop van de huurperiode stuur je je luiers weer terug. Als het huurpakket in nette staat is ontvang je zo snel mogelijk je betaalde borg minus de huurkosten weer terug. Indien een luier tijdens de huurperiode onbruikbaar is geworden, brengen we ook de verkoopprijs van de luier in rekening. De luier mag je dan uiteraard wel houden. Dus meld het van tevoren even als je denkt dat een luier niet meer verhuurbaar is, het is zonde als je hem terugstuurt terwijl wij er ook niets meer mee kunnen.

Let op: Nederlandse huurders ontvangen een retourlabel in hun huurpakket, waarmee het pakket eenvoudig naar ons terug gestuurd kan worden na afloop van de huurperiode. Klanten uit andere landen betalen bij bestelling de verzendkosten voor het opsturen van het pakket naar de klant toe. Na afloop van de huurperiode dienen buitenlandse klanten zelf de verzending naar ons terug te regelen en te betalen.

Vlekken in de luiers?

Luiers zijn gebruiksartikelen en daar komen soms vlekken in, ook met een goede wasroutine. Vooral de kleurstof in borstvoedingsontlasting is zeer hardnekkig en kan vlekken veroorzaken. Ook ontlasting van oudere kindjes kan soms vlekken geven. Luiers met vlekken kun je nat in de zon hangen om ze weer wit te bleken. Zelfs als het regent of bewolkt is, bleken de vlekken er weer uit. Heb je niet de mogelijkheid om ze buiten te hangen, hang ze dan achter het raam. Zorg wel dat de vlek steeds nat blijft. Afhankelijk van het weer duurt het een paar uur tot een paar dagen totdat de vlekken verdwenen zijn.

Zorg dat de luiers weer schoon naar ons terug komen. Als er vlekken in de luiers zitten, kunnen wij de producten niet verhuren totdat ze weer wit zijn. Wij zijn dan genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. De hoogte van de kosten hangt af van het aantal luiers dat bevlekt is en de ernst van de vlekken. 

Is je huurperiode bijna afgelopen, maar heb je nog niet alle vlekken eruit? Mail ons dan even. Je kunt de luiers dan wat langer houden (zonder extra kosten), zodat je het toch wit weer terug kunt sturen. 

Page Speed