Merken

Wasbare luier merken


Nappy's.nl heeft het meest uitgebreide assortiment aan wasbare luiers in Nederland en België. Naast bekende merken als Little Lamb, Petit Lulu, Blümchen en TotsBots verkopen wij ook merken op exclusieve basis zoals Buttons, Elskbar en Lighthouse Kids Company.

Nappy's.nl heeft luiers voor ieder budget, van A-merk tot budgetluiers. Wij selecteren onze luiermerken op kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en prijs-kwaliteit verhouding. Merken die wat toevoegen aan het wasbare luier assortiment in Nederland en België zijn bij ons altijd welkom, zodat jij als consument de meest uitgebreide keuze hebt om de beste luier voor jou en je kindje te vinden.

Van een aantal merken hebben wij een selectie van het assortiment standaard op voorraad. Het is in veel gevallen mogelijk om producten te bestellen die niet standaard in het assortiment zijn opgenomen. Je dient er dan wel rekening mee dat de levertijd langer is, je deze artikelen vooruit moet betalen en niet kunt retourneren. Wil je graag iets bestellen buiten ons standaardassortiment? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Page Speed