Blümchen Junior/Adult 2in1

  1. Blümchen volwassen wasbare luier wit
    Blümchen Junior/Adult 2in1 Wit
    Van € 22,90 € 22,90 - Aan€ 31,90 € 31,90
  2. Blümchen Junior/Adult 2in1 bamboe inlegger
    Blümchen Junior/Adult 2in1 Bamboe Inlegger
    Van € 8,90 € 8,90 - Aan€ 11,90 € 11,90

Blümchen Junior/Adult 2in1 wasbare luier voor jongeren en volwassenen

Deze luier is speciaal ontwikkeld voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen. Deze waterresistente overbroek heeft twee klittenband repen aan de binnenkant. De 2in1 bamboe inlegger van Blümchen heeft twee klittenbandstroken aan de onderzijde en kan dus in deze overbroek geplakt worden. Voor nog meer absorptievermogen kun je een extra inlegger bovenop de meegeleverde inlegger plaatsen. Ook de Blümchen prefolds van katoen in maat L kunnen languit in deze luiers gelegd worden, net als de bamboe/stay-dry inleggers van Blümchen. Het absorptievermogen van deze luier is hiermee goed aan te passen.

Het waterdichte buitenbroekje heeft dubbele lekgootjes rond de benen, waardoor ook eventuele ontlasting goed binnen de luier blijft. Door deze dubbele randjes sluit de luier altijd mooi aan. Op de rug is een zacht, breed elastiek gebruikt voor een goede aansluiting. Aan de binnenzijde zijn twee brede flappen zichtbaar. Eventueel kunnen inleggers hier ook ondergeschoven worden, als de 2in1 bamboe inlegger van Blümchen niet gebruikt wordt. 

Bij een verschoning kan eventueel alleen de inlegger verschoond worden, zonder de hele luier te vervangen. 

De luier is niet verstelbaar in de lengte, maar wel in de breedte met behulp van de klittenbandsluiting. In de tabel vind je de minimum en maximum tailleomvang van de luier. Maat XS past vanaf ongeveer 25 kg, maar is dan nog een zeer grote luier. Zoek je een luier voor een jong kind tussen de 25 kg en 30 kg, dan zijn de GroVia Big O.N.E., de Kijani SIO overbroekjes, de Kijani optrekluiers en de Bedwetter Pants van Mother-ease een geschiktere keuze over het algemeen. 

Maat S is echt voor (jong) volwassenen en begint te passen vanaf ongeveer 35 kg. Dit is echt een ondergrens. Maat S is niet geschikt voor peuters en kleuters. De maat S luier wordt met succes gedragen door volwassenen van ongeveer 70 kg. De leeftijdsindicatie is een grove indicatie. 

Maat Tailleomvang Leeftijdsindicatie
Maat XS 38-60 cm 8-13 jaar
Maat S 55-90 cm  Jongeren/Volwassenen
Maat M 65-110 cm Volwassenen
Maat L 85-130 Volwassenen

 

Materiaal:

Binnenkant: 100% polyester met fleece

Waterdichte buitenkant: 100% polyester met PUL

De luier mag op 60 graden gewassen worden en mag op lage temperatuur in de droger