Wolbroekjes

Wolbroekjes

Wolbroekjes zijn ideaal voor lange nachten en kindjes die veel plassen. Ze nemen een deel van het vocht op en geven daardoor minder snel lekkage dan overbroekjes van PUL. Bovendien is wol warmteregulerend, waardoor ze in de winter lekker warm zijn en in de zomer lekker koel. Wolbroeken moeten behandeld worden met lanoline om ze geschikt te maken voor gebruik over wasbare luiers. Ze hoeven maar af en toe gewassen te worden met een wolwasmiddel. Er is een voordelig wolbroekjespakket voor wolbroekjes met daarin twee Popolini wolbroekjes, lanoline en wolwasmiddel.
 

Onze merken

Anavy

We verkopen drie modellen wolbroekjes van Anavy, allemaal gemaakt van merinowol. De optrekbroekjes bestaan uit twee en gedeeltelijk zelfs drie lagen stof en zijn heerlijk zacht en soepel. Ze zin verkrijgbaar in drie maten en diverse prints. Daarnaast verkopen we ook verstelbare Newborn en One Size wolbroekjes met een sluiting van klittenband of drukknoopjes. 

Disana

Disana wolbroeken zijn stevige wolbroeken van 100% biologische merinowol. Ze zijn dubbelgebreid en daardoor zeer lekbestendig. De wolbroeken van Disana zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren.

Popolini

De wolbroekjes van Popolini zijn ook gemaakt van 100% merinowol. Deze broekjes zijn dubbel gebreid en wat dikker dan de Anavy wolbroeken. Ze zijn verkrijgbaar in Ecru en in diverse kleuren met een streepjes dessin. 

Puppi

Puppi wolbroeken worden gemaakt van twee dunne lagen 100% merinowol. Ze vallen erg slank en kunnen onder normale kleding gedragen worden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met klittenband en drukknoopjes sluiting.

Page Speed