Wolbroekjes

Wolbroekjes

Wolbroekjes zijn ideaal voor lange nachten en kindjes die veel plassen. Ze nemen een deel van het vocht op en geven daardoor minder snel lekkage dan overbroekjes van PUL. Bovendien is wol warmteregulerend, waardoor ze in de winter lekker warm zijn en in de zomer lekker cool. Wolbroeken moeten behandeld worden met lanoline om ze geschikt te maken voor gebruik over wasbare luiers. Ze hoeven maar af en toe gewassen te worden.
 

Wolbroekjes op Nappy's.nl

We verkopen drie modellen wolbroekjes van Anavy, allemaal gemaakt van merinowol. De optrekbroekjes bestaan uit twee en gedeeltelijk zelfs drie lagen stof en zijn heerlijk zacht en soepel. Ze zin verkrijgbaar in drie maten en diverse prints. Daarnaast verkopen we ook verstelbare Newborn en One Size wolbroekjes met een sluiting van klittenband of drukknoopjes. 

ManyMonths heeft zowel longies als shorties; lange en korte wolbroeken. Ze groeien mee met je kindje en gaan vaak meerdere kledingmaten mee. Gemaakt van meerdere lagen 100% merionowol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

De Petit Lulu wolbroeken worden gemaakt van 100% merinowol. De naden zijn naar buiten toe genaaid, zodat ze geen irritatie veroorzaken op de huid. De wolbroekjes van Petit Lulu zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten.

De wolbroekjes van Popolini zijn ook gemaakt van 100% merinowol. Deze broekjes zijn dubbel gebreid en wat dikker dan de Anavy wolbroeken. Ze zijn verkrijgbaar in Ecru en in diverse kleuren met een streepjes dessin. 
Page Speed