All-in-One (AIO)

 1. Huur Tickle Tots AIO luier
  Huur Tickle Tots AIO luier
  € 8,00
 2. Huur Lighthouse AIO
  Huur Lighthouse Supreme AIO
  € 8,00
 3. Huur Lighthouse AIO
  Huur Lighthouse AIO
  Waardering:
  80%
  € 8,00
 4. Huur GroVia O.N.E.
  Huur GroVia O.N.E.
  € 8,00
 5. Huur TotsBots Easyfit Star
  Huur TotsBots Easyfit Star
  Waardering:
  80%
  € 8,00
 6. Huur GroVIa newborn luier
  Huur GroVia Newborn AIO
  € 8,00
 7. Huur Lil Joey AIO luier
  Huur Lil Joey Newborn AIO
  Waardering:
  60%
  € 8,00

All-in-one luiers (AIO luiers) huren

All-in-one luiers of AIO luiers bestaan uit één geheel net als een wegwerpluier. Deze makkelijke wasbare luiers zijn eenvoudig om te doen en gaan altijd in hun geheel in de was. Omdat de luier zo eenvoudig om te doen is, zijn AIO luiers zeer geschikt voor gebruik bij de oppas of kinderdagopvang. Houd er rekening mee dat all-in-one luiers vaak wat lekgevoeliger zijn dan andere typen wasbare luiers. Je kunt het absorptievermogen van de luiers opzoeken in onze absorptietabellen. In deze tabellen vind je ook andere belangrijke eigenschappen van de te huren herbruikbare luiers terug. Door AIO luiers te huren en deze luiers te proberen kun je kijken of dit systeem iets voor je is en welke luier je het prettigste vindt.

Hoe werkt het huren

Het bedrag dat je betaalt voor deze luier is de borg. De huursom bedraagt €1,00 per week. De minimale huurperiode is twee weken. In het vakje 'Huurperiode' kun je aangeven hoe lang je dit product wilt huren. Na afloop van de huurperiode krijg je de borg, minus de huurkosten weer terug. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €9,95. Dit is voor verzending heen en terug. Je ontvangt een retourlabel waarmee je het pakket makkelijk weer retour kunt zenden. Belgische en Duitse klanten betalen €4,95 verzendkosten, maar moeten de terugzending zelf regelen en de kosten hiervoor zelf betalen. Voor meer informatie en ons gehele huurassortiment kun je de huurpagina bekijken.

Wij vragen huurders wel altijd een inlegvel te gebruiken in verband met de hygiëne. Als je deze niet in huis hebt, kun je deze als koopproduct toevoegen aan je winkelmandje.

Page Speed