GroVia

Newborn AIO luiers van GroVia

De newborn luiers van GroVia zijn echte alles-in-één luiers, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Ze bestaan uit één geheel met aan de achterkant een vastgenaaide inlegger. Het absorberende gedeelte van deze herbruikbare luier is gemaakt van hennep en katoen. Tegen de huid van je baby zit een zachte fleecelaag voor een droog gevoel. De voorkant van de luiers is wat lager uitgesneden, zodat de rand onder het navelstompje valt. De luier is dus al te gebruiken in de kraamweek, als het navelstompje nog niet is afgevallen. Ondanks hun kleine formaat nemen deze luiers voldoende op voor de eerste dagen en weken. Wanneer de luier niet meer genoeg absorbeert kan er eenvoudig een extra booster toegevoegd worden. Zo heb je lang plezier van een mooie pasvorm met toch voldoende absorptie. 

Deze kleine wasbare luiers zijn te verstellen in twee maten en passen hierdoor mooi van ongeveer 2 kg tot 5,5 kg. Ze zijn zeer geschikt voor meerlingen en premature of dysmature baby's. Ook aterme baby's met een normaal geboortegewicht kunnen lang gebruik maken van deze fijne newborn luiers. De GroVia newborn luiers sluiten met drukknoopjes en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. De buitenkant van deze mini wasbare luiers is gemaakt van TPU (thermoplastic polyurethane). Dit materiaal is vergelijkbaar met PUL, maar het productieproces ervan is iets milieuvriendelijker. Het maakt namelijk gebruik van warmte, terwijl er bij de productie van PUL gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen. Met een luier van TPU wordt het gebruik van wasbare luiers dus nog milieuvriendelijker dan het al was. 

Materiaal

-Buitenkant: 100% polyester met TPU

-Binnenkant: 100% polyester (fleece)

-Inleggers: 55% hennep en 45% katoen

 

De luier mag op 60 graden gewassen worden, en mag in de droger. 

Naast newborn luiers verkoopt GroVia nog veel meer soorten wasbare luiers en overbroekjes. Voor ons totale assortiment kun je onze GroVia pagina bekijken.