Luierzakken | Wetbags

Luierzakken | Wetbags

Luierzakken of wetbags zijn water- en geurdichte zakken die meestal van PUL worden gemaakt. Ze zijn ideaal voor het tijdelijk bewaren van vuile luiers tijdens een dagje uit of bij de oppas. De wat grotere varianten zijn zeer geschikt om bij de verschoontafel te hangen om daar gedurende de dag alle vuile luiers in te verzamelen, zodat deze 's avonds in de was kunnen.

 

Diverse merken

De luierzakken of wet/dry bags van Alvababy hebben twee vakken, waardoor u vieze en schone luiers tegelijkertijd mee kan nemen. De zakken zijn water- en geurdicht en beide vakken worden afgesloten met een rits. Er passen makkelijk vijf vieze luiers in. De luierzakken zijn 29 x 35 cm.

De luierzakken van Buttons zijn verkrijgbaar in twee maten; medium en large. In de medium luierzakken passen ongeveer 5 luiers, in de large luierzakken passen ongeveer 9 luiers. De zakken hebben een lus en zijn afsluitbaar met een rits.

De luierzakken van Kanga Care hebben een uniek 3D ontwerp waardoor er extra veel luiers in de zak passen. Er gaan 12 tot 15 luiers in. De luierzakken zijn afsluitbaar met een rits en hebben een handige ophanglus. De luierzakken zijn gemaakt van TPU.

De luierzakken van Milovia zijn geschikt voor drie tot vier luiers. De luierzakken hebben een mooi handzaam formaat en passen in elke luiertas. De luierzakken hebben een lus waarmee ze overal opgehangen kunnen worden en zijn afsluitbaar met een rits. De luierzakken zijn 24,5 x 30 cm.

Petit Lulu heeft kleine wetbags en in maat verstelbare waszakken. De kleine wetbags zijn ideaal voor wasbaar maandverband, zoogcompressen, droge billendoekjes en andere kleine artikelen. Ze zijn 18 x 14,5 cm. De kleine wetbags zijn niet zo geschikt voor natte artikelen. De verstelbare luierzakken van Petit Lulu zijn verstelbaar in twee maten. Dubbelgevouwen en vastgezet met de drukknoopjes zijn het compacte luierzakken waar ongeveer twee luiers in passen. Open gevouwen passen er ongeveer zes luiers in. De luierzakken zijn voorzien van een handige lus, die met een drukknoopje open en dicht geklikt kan worden. Hierdoor kunnen de luierzakken ergens aan worden gehangen. De luierzakken zijn af te sluiten met een rits. De luierzakken zijn 35 x 40 cm. 

De luierzakken van TotsBots zijn 30 x 40 cm groot, er passen 4-5 dikke voorgevormde luiers in. De luierzakken hebben een handige ophanglus die open en dicht kan, zodat de zak overal opgehangen kan worden. De zakken sluiten met een rits.

Page Speed