Luierzakken | Wetbags

Luierzakken | Wetbags

Luierzakken of wetbags zijn water- en geurdichte zakken die meestal van PUL worden gemaakt. Ze zijn ideaal voor het tijdelijk bewaren van vuile luiers tijdens een dagje uit of bij de oppas. De wat grotere varianten zijn zeer geschikt om bij de verschoontafel te hangen om daar gedurende de dag alle vuile luiers in te verzamelen, zodat deze 's avonds in de was kunnen.

Assortiment luierzakken

De luierzakken of wet/dry bags van Alvababy hebben twee vakken, waardoor je vieze en schone luiers tegelijkertijd mee kan nemen. De zakken zijn water- en geurdicht en beide vakken worden afgesloten met een rits. Er passen makkelijk vijf vieze luiers in. De luierzakken zijn 29 x 35 cm.

De wetbags van Bare and Boho hebben een stalen rits en een lus met een drukknoopje. Ze zijn verkrijgbaar in drie maten; small, medium and large. De grootste wetbag heeft twee aparte vakken voor het apart meenemen van bijvoorbeeld schone en vuile luiers.

Bebeboo heeft kleine en grotere luierzakken met twee vakken. De kleine wetbags zijn geschikt voor ongeveer 2 luiers en ook voor wasbaar maandverband, zoogcompressen en droge billendoekjes. De grotere wetbags hebben twee vakken en er passen ongeveer 5 tot 6 luiers in.

De luierzakken van Buttons zijn verkrijgbaar in twee maten; medium en large. In de medium luierzakken passen ongeveer 5 luiers, in de large luierzakken passen ongeveer 9 luiers. De zakken hebben een lus en zijn afsluitbaar met een rits.

Elskbar maakt luierzakken waar ongeveer 4 tot 6 luiers in kunnen. Er zit ook een handig ophanglus aan, die je open en dicht kunt klikken met een drukknoopje.

De luierzakken van Kanga Care hebben een uniek 3D ontwerp waardoor er extra veel luiers in de zak passen. Er gaan 12 tot 15 luiers in. De luierzakken zijn afsluitbaar met een rits en hebben een handige ophanglus. De luierzakken zijn gemaakt van TPU.

Lighthouse Kids Company maakt kleine en grotere luierzakken. De kleine luierzak/wetbag is groot genoeg voor 3-4 luiers of voor wasbaar maandverband, billendoekjes en andere kleine spullen. De grotere wetbag heeft twee vakken, zodat je schone en vieze luiers gescheiden kunt bewaren. Er passen ongeveer 10 luiers in deze luierzak en er zitten lussen aan, die open geklikt kunnen of er zelfs afgehaald kunnen worden. Om nog meer mee te nemen, kun je ook nog de kleine luierzak op de grotere klikken, handig toch?

Petit Lulu heeft kleine wetbags en in maat verstelbare waszakken. De kleine wetbags zijn ideaal voor wasbaar maandverband, zoogcompressen, droge billendoekjes en andere kleine artikelen. Ze zijn 18 x 14,5 cm. De kleine wetbags zijn niet zo geschikt voor natte artikelen. De verstelbare luierzakken van Petit Lulu zijn verstelbaar in twee maten. Dubbelgevouwen en vastgezet met de drukknoopjes zijn het compacte luierzakken waar ongeveer twee luiers in passen. Open gevouwen passen er ongeveer zes luiers in. De luierzakken zijn voorzien van een handige lus, die met een drukknoopje open en dicht geklikt kan worden. Hierdoor kunnen de luierzakken ergens aan worden gehangen. De luierzakken zijn af te sluiten met een rits. De luierzakken zijn 35 x 40 cm.

Seedling Baby maakt kleine en grotere luierzakken. In de kleine luierzak passen 1 of 2 luiers, of wat klein speelgoed, make-up etc. De grotere luierzak is een heel stuk ruimer en biedt plaats voor ongeveer 10 luiers, of een setje kleren met een handdoek.

De luierzakken van Tickle Tots hebben twee vakken, die sluiten met een rits. In het grote vak zit een wasnet, dat er gemakkelijk uitgeklikt kan worden en zo de was in kan! Er passen ongeveer 5 luiers in deze wetbag.

De luierzakken van TotsBots zijn 30 x 40 cm groot, er passen 4-5 dikke voorgevormde luiers in. De luierzakken hebben een handige ophanglus die open en dicht kan, zodat de zak overal opgehangen kan worden. De zakken sluiten met een rits.

De wetbags van WeeCare sluiten met een rits en hebben een lusje waarmee je ze op kunt hangen. Ze zijn 30 x 40 cm en er passen 4 tot 6 luiers in.

Page Speed