Bare and Boho

Bare and Boho

Bare and Boho is een Australisch merk dat opgericht is in 2017 door de toen 26-jarige Jordan McGregor. Ze gebruikte voor haar zoon Hunter eerst wegwerp bamboeluiers, maar kwam snel tot het inzicht dat wasbare luiers duurzamer en voordeliger waren. Snel na de overstap op wasbare luiers concludeerde ze dat de luiers wel werkten, maar dat ze beter en mooier konden. 

Bare and Boho is het eerste wasbare luier merk dat zich primair onderscheidt op design. 'Designer Cloth Nappies for the Minimalist' is de slogan van Bare and Boho. De prints zijn stijlvol en rustig en worden ontworpen door de oprichtster en eigenaresse. De producten worden in China gemaakt, omdat productie in eigen land financieel niet haalbaar bleek. De kwaliteit van de producten is erg hoog en de afwerking zeer mooi. 

Bare and Boho's bekendste product is de Snap-in-One (SIO luier). Deze luier past van 4 tot 18 kg (hoewel 18 kg wel krap is voor veel kindjes). De inlegger is slank en de overbroekjes zijn prachtig. 

De katoenen producten van Bare and Boho hebben het GOTS certificaat en Bare and Boho is bezig om het OEKO-TEX certificaat te verkrijgen. Bare and Boho is erg transparant over haar sociaal beleid. In dit document vind je het ethisch (inkoop)beleid van Bare and Boho. Daarnaast is Bare and Boho een geregistreerd lid van The Supplier Ethical Data Exchange (SEDEX), een non-profit organisatie voor bedrijven die gecommitteerd zijn aan het verder verbeteren van de ethische standaarden binnen de productieketen. 

Bare and Boho heeft naast luiers ook wasbare zoogcompressen, wasbaar maandverband, zwemluiers en luierzakken in het assortiment.

Bare & Boho informatie

Land van herkomst merk: Australië

Land van productie: China

Website: https://bareandboho.com.au/

Wasinstructies: https://bareandboho.com.au/pages/faq Klik op Washing Guide

Page Speed