Bebeboo

Bebeboo luiers en overbroekjes

Bebeboo is opgericht in 2018 in Las Vegas, Nevada (VS). De eigenaresse Thea had bij haar eerste twee kinderen ook wasbare luiers geprobeerd, maar door allerlei redenen werd dat tot twee keer toe geen succes. Bij haar derde kindje wel. Thea gebruikte de wasbare luiers toen met heel veel plezier fulltime en het leidde tot haar eigen bedrijf. 

De luiers worden in Amerika ontworpen, vaak met behulp van kunstenaars. De productie vindt plaats in China. Hoewel Thea de productie graag volledig in de Verengide Staten plaats zou laten vinden, is dat financieel nauwelijks haalbaar. Ze wilde met Bebeboo een mooi én betaalbaar merk op de markt brengen. Iets wat met productie in China wel haalbaar was. Ze heeft een klein Chinees familiebedrijf uitgekozen om haar producten te laten maken en heeft er bewust voor gekozen om niet met een grote fabriek samen te gaan werken. Op deze manier groeit het Chinese familiebedrijf mee met het succes van Bebeboo. 

De producten van Bebeboo hebben het CPSIA certificaat en de werknemers werken voor een goed salaris en onder goede werkomstandigheden.

Bebeboo produceert onder andere pocketluiers, overbroekjes, inleggers en luierzakken.

Bebeboo informatie

Land van herkomst merk: Verenigde Staten

Land van productie: China

Website: https://www.bebeboodiapers.com/

Wasinstructies: https://www.bebeboodiapers.com/cloth-diaper-101/ 

Page Speed