Kijani SIO (7-12 jaar)

Kijani SIO luiers voor kinderen

Deze overbroekjes zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar en zijn verstelbaar in maat. Ze passen ongeveer van 25-45 kg. De broekjes kunnen gebruikt worden over wasbare voorgevormde luiers, over wasbare vouwluiers, maar ook over wegwerpluiers als extra zekerheid. Daarnaast kun je deze extra grote overbroekjes gebruiken in combinatie met de Kijani Pull-Up inleggers. De luier kan dan in zijn geheel aan- en uitgedaan worden.

De luier is verstelbaar in twee maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. Het broekje sluit je met drukknoopjes en kan rond de taille op verschillende standen worden vastgeklikt. 

Deze overbroekjes zijn verkrijgbaar in PUL prints en kitenge prints. Kitenge is een kleurrijk bedrukte Afrikaanse katoenstof. Bij de kitenge overbroekjes is de binnenkant gemaakt van een waterresistente effen laag PUL. De buitenkant is van kitenge. De PUL overbroekjes hebben aan de binnenkant ook een effen laag PUL en een tweede laag PUL met print aan de buitenkant.

De overbroeken zijn verkrijgbaar in babymaten en in maten voor grotere kinderen, jongeren en volwassenen. Hieronder de maatvoering voor de drie grootste maten. Twijfel je over de maat, dan kun je de kleinere maat kiezen voor een wat slankere pasvorm en de grotere maat voor wat meer absorptievermogen. Het verschil tussen de maat 13-18 jaar en de maat Volwassenen is vrij groot. 

Maat Taille omvang Beenomvang
Maat 7-12 jaar 40-96 cm 22-53 cm
Maat 13-18 jaar 56-102 cm 38-76 cm
Maat Volwassenen 71-108 cm 56-84 cm


Materiaal: 100% polyester met PUL (eventueel met kitenge)

Wij adviseren om deze overbroekjes op 60 graden te wassen en aan de lijn te laten drogen.