Snap-in-one (SIO)

Snap-in-one luiers (SIO luiers)

SIO luiers of AI2 luiers (all-in-two) bestaan uit een overbroekje met drukknoopjes aan de binnenkant en een inlegger die met drukknoopjes in het overbroekje geklikt kan worden. Als de inlegger in het overbroekje geklikt is kan de luier net als een wegwerpluier in één handeling aan gedaan worden. Vaak hoeven bij een verschoning alleen de inleggers vervangen te worden en kan het overbroekje nog een keer gebruikt worden.
 

SIO luiers op Nappy's.nl

Wij verkopen verschillende merken SIO luiers, allemaal met hun eigen voor- en nadelen.

Bamboolik heeft One Size overbroekjes en XL overbroekjes. De XL overbroekjes (15-25 kg) kunnen alleen op de kleinste stand met de Bamboolik inleggers gebruikt worden. De One Size overbroekjes (4-15 kg) kunnen met de Bamboolik inleggers gebruikt worden, maar passen ook over voorgevormde luiers. Bamboolik overbroekjes beschikken over dubbele lekgootjes en hebben zachte fleece randjes. De inleggers zijn los te koop.

De luiers van Bare and Boho bestaan uit een waterresistent overbroekje met een dubbele laag PUL en een inklikbare inlegger. De broekjes hebben ook dubbele lekgootjes en sluiten hierdoor mooi aan bij de benen. Ze sluiten met een dubbele rij drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier verschillende maten. De luier past hiermee van ongeveer 4 tot 18 kg. De inleggers zijn verkrijgbaar in een bamboe en hennep variant. 

Bebeboo One Size Flex overbroekjes hebben een dubbele laag PUL en zijn onder andere te gebruiken als snap-in-one systeem met de bijbehorende inleggers. Het broekje heeft dubbele lekgootjes en een brede flap aan de voorkant. Zowel voor- als achteraan zit een drukknoopje waar de Bebeboo inlegger ingeklikt kan worden. Het overbroekje past van 4,5 tot 16 kg en sluit met een dubbele rij drukknoopjes.

Candies van Bubblebubs zijn innovatieve SIO luiers. Het overbroekje bestaat uit een dubbele rij drukknoopjes dat van de zij van je kindje helemaal tot op de billen loopt. De luier is hiermee te gebruiken van 4 kg tot ongeveer 15 kg. De binnenkant is gemaakt van een zachte fleecelaag en aan de achterzijde zijn twee drukknoopjes naast elkaar geplaatst, waar je de bijbehorende SIO inlegger op kunt klikken. De inleggers van bamboe/katoen worden apart verkocht.


De overbroekjes van Buttons zijn verstelbaar in maat door middel van drukknoopjes op de voorkant. Ze passen van ongeveer 4 tot 15 kg. Buttons overbroekjes hebben een dubbele laag PUL en beschikken bovendien over dubbele lekgootjes. Hiermee zijn ze zeer lekbestendig. De bijbehorende inleggers zijn verkrijgbaar in drie maten en in een hennep, bamboe en microvezel variant. De overbroekjes en inleggers van Buttons worden los van elkaar verkocht, zodat je zelf de juiste combinatie kunt maken.

De Pop-In luiers van Close zijn verkrijgbaar als One Size versie (3,5-16 kg) en newborn versie (2-5,5 kg). Om de luier geschikt te maken voor gebruik 's nachts kun je er een nachtbooster bij kopen. De overbroekjes van de One Size Close Pop-Ins moeten in tegenstelling tot de meeste andere SIO overbroekjes wel bij iedere verschoning vervangen worden. Deze overbroekjes hebben namelijk een absorberende kern. Close Pop-In luiers worden alleen als complete setjes verkocht.

Het SIO systeem van GroVia bestaat uit een overbroekje met een sluiting van drukknoopjes of zeer zacht en stevig klittenband, in combinatie met een inlegger van biologisch katoen of microvezel. De overbroekjes passen van 3,5 tot 14 kg.

De Lighthouse SIO luiers bestaan uit een overbroekje en een inklikbare inlegger. Het overbroekje is verstelbaar in vier verschillende maten en past ongeveer van 5,5 tot 16 kg. Het broekje heeft dubbele lekgootjes, een dubbele laag TPU en sluit met een dubbele rij drukknoopjes. Aan de achterkant zit een drukknoopje waar je de bijbehorende inlegger in kunt klikken. De meegeleverde inlegger bestaat uit drie lagen bamboe met een laag Stay-Dry fleece bovenop.

De SIO luiers van Petit Lulu zijn ook verstelbaar in maat door middel van drukknoopjes op de voorkant. Ze passen hierdoor van ongeveer 4 tot 16 kg. De inleggers zijn alleen te klikken in de One Size overbroekjes die een sluiting hebben met klittenband en drukknoopjes en dus niet in de Newborn en XL overbroekjes. De superabsorberende inleggers zijn los te koop, maar zijn ook als set te koop onder de naam SIO Compleet. 

De SIO luiers van Tickle Tots passen van 4 tot 16 kg en zijn verstelbaar in maat. Ze worden geleverd met twee bamboe/katoen inleggers die afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden. De inleggers zijn ook los verkrijgbaar. 

Het Peenut systeem van TotsBots is verkrijgbaar in meerdere maten overbroekjes. Maat 1 past van ongeveer 3 kg tot 8 kg. Maat 2 is bruikbaar als One Size overbroekje en past van ongeveer 4-16 kg. Beide maten overbroekjes zijn verstelbaar door middel van drukknoopjes op de voorkant. Voor beide maten overbroekjes kun je gebruik maken van de Peenut Pad inleggers. Overbroekjes en inleggers zijn los verkrijgbaar.

De SIO luiers van WeeCare zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat M past van 6 tot 10 kg en maat L past vanaf 10 kg. Onze ervaring is dat beide maten eerder al goed passen. De broekjes en inleggers zijn los verkrijgbaar. De inlegger is One Size en past in beide maten overbroekjes. 

Page Speed