Snap-in-one (SIO)

Snap-in-one luiers of All-in-two luiers zijn wasbare luiers die uit een overbroekje bestaat met een inklikbaar absorptieonderdeel (inlegger). De inlegger kan door middel van een drukknoopje in het overbroekje worden geklikt.

Snap-in-one luiers (SIO luiers)

SIO luiers of AI2 luiers (all-in-two) bestaan uit een overbroekje met drukknoopjes aan de binnenkant en een inlegger die met drukknoopjes in het overbroekje geklikt kan worden. Als de inlegger in het overbroekje geklikt is kan de luier net als een wegwerpluier in één handeling aan gedaan worden. Vaak hoeven bij een verschoning alleen de inleggers vervangen te worden en kan het overbroekje nog een keer gebruikt worden.
 

Onze merken

Wij verkopen verschillende merken SIO luiers, allemaal met hun eigen voor- en nadelen.

Bare and Boho

De slanke stijlvolle luiers van Bare and Boho bestaan uit een waterresistent overbroekje met een en een inklikbare inlegger. De luiers zijn verkrijgbaar in een newborn maat (2-6 kg) en een One Size maat (4-18 kg). De inleggers zijn verkrijgbaar in een bamboe en hennep variant. 

Bebeboo

Bebeboo One Size Flex overbroekjes hebben een dubbele laag PUL en zijn onder andere te gebruiken als snap-in-one systeem met de bijbehorende inleggers. Het broekje heeft dubbele lekgootjes en een brede flap aan de voorkant. Zowel voor- als achteraan zit een drukknoopje waar de Bebeboo inlegger ingeklikt kan worden. Het overbroekje past van 4,5 tot 16 kg en sluit met een dubbele rij drukknoopjes.

Bubblebubs

Candies van Bubblebubs zijn innovatieve SIO luiers. Het overbroekje bestaat uit een dubbele rij drukknoopjes dat van de zij van je kindje helemaal tot op de billen loopt. De luier is hiermee te gebruiken van 4 kg tot ongeveer 15 kg. De binnenkant is gemaakt van een zachte fleecelaag en aan de achterzijde zijn twee drukknoopjes naast elkaar geplaatst, waar je de bijbehorende SIO inlegger op kunt klikken. De inleggers van bamboe/katoen worden apart verkocht.

Cloth Bums

Cloth Bums heeft meerdere SIO luiers. De Pixie luier is een One Size luier (3-15 kg) die als pocketluier en als SIO luier gebruikt kan worden. De binnenkant is van fleece, heeft een SIO drukknoopje en een pocketopening aan de achterkant. Daarnaast is er voor pasgeborenen het Fairy overbroekje (2,5-10 kg) waar je een SIO inlegger in kunt klikken. Voor grotere kindjes is er ook nog het Dragon overbroekje (4-15 kg) waar de Cloth Bums One Size SIO inleggers in kunnen. De Fairy en Dragon overbroekjes kunnen ook gebruikt worden in combinatie met vouwluiers of voorgevormde luiers. 

Elskbar

Elskbar maakt overbroekjes die tot de categorie alleskunner behoren. Zowel aan de voor- als achterkant van het overbroekje zitten drie drukknoopjes, waardoor veel merken inleggers in deze overbroekjes klikken. Ook passen ze mooi over voorgevormde luiers en vouwluiers. Deze prachtige overbroekjes hebben een dubbele laag TPU, dubbele lekgootjes, flappen aan de binnenkant en passen van ongeveer 6 tot 16 kg.

Kekoa

Kekoa heeft zowel Newborn (2-7 kg) als One Size (3-18 kg) luiers. De luiers zijn te gebruiken als pocketluier of als SIO luier. De luiers zijn volledig gemaakt van gerecycled polyester en iedere print heeft zijn eigen verhaal. Beide luiers worden geleverd met twee inleggers. De luiers sluiten met drukknoopjes en zijn verstelbaar in maat.

Kijani

Kijani heeft twee verschillende SIO systemen. Een Pull-Up luier in diverse maten, geschikt voor peuters, kleuters en oudere kinderen. En een standaard systeem met een overbroekje en inklikbare inlegger. De overbroekjes en SIO inleggers zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten; Newborn, One Size en XL. De overbroekjes kun je kopen als PUL versie, met twee lagen PUL. Of als kitenge versie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van één laag PUL aan de binnenkant en een vrolijke authentiek Afrikaanse katoenstof (kitenge) aan de buitenkant. 

Mother-ease

De Mother-ease Wizard Duo is een snap-in-one systeem, waarvan de overbroekjes en inleggers ook los te koop zijn. De overbroekjes zijn verstelbaar in maat en passen vanaf ongeveer 4,5 tot 16 kg. De inleggers zijn er in de varianten biologisch katoen en polyester.

Petit Lulu

De SIO luiers van Petit Lulu zijn ook verstelbaar in maat door middel van drukknoopjes op de voorkant. Ze passen hierdoor van ongeveer 5 tot 16 kg. De inleggers zijn alleen te klikken in de One Size overbroekjes die een sluiting hebben met klittenband en drukknoopjes en dus niet in de Newborn en XL overbroekjes. De superabsorberende inleggers zijn los te koop, maar zijn ook als set te koop onder de naam SIO Compleet.