Petit Lulu

Petit Lulu SIO luiers

Petit Lulu's Snap-in-One (SIO) systeem bestaat uit een SIO Basic Start of Plus inlegger gecombineerd met een overbroekje. De inleggers kunnen in zowel de klittenband als de drukknoopjes One Size overbroekjes van Petit Lulu geklikt worden. Ze kunnen niet in de Newborn en XL broekjes geklikt worden, maar kunnen daar wel los in gebruikt worden.

Een SIO Compleet bestaat uit een SIO Basic Start inlegger en een overbroekje. Een SIO Compleet is voordeliger dan een losse SIO inlegger en overbroekje.

De overbroekjes kunnen na een verschoning gelucht worden zodat ze hergebruikt kunnen worden. Hierdoor heb je minder overbroekjes dan inleggers nodig. Voor een pasgeborene is een aantal van 24 SIO inleggers met 8 overbroekjes een goed startpakket. 

De SIO inleggers van Petit Lulu zijn ook in een aantal andere overbroekjes te klikken. Bijvoorbeeld in Buttons en Bebeboo. De One Size overbroekjes van Petit Lulu zijn te gebruiken als SIO overbroekjes met de inleggers van Petit Lulu, Bare and Boho, Bebeboo, Buttons en Lighthouse. Daarnaast zijn ze te gebruiken als overbroekje over voorgevormde luiers en vouwluiers. 

Alle producten van Petit Lulu hebben het OEKO-TEX certificaat. 

Page Speed