Blümchen Junior/Adult Pocketluier

 1. Blümchen Junior/Adult bamboe/stay-dry booster
  Blümchen Junior/Adult Inlegger Bamboe/Stay-Dry
  Van € 7,90 € 7,90 - Aan€ 11,90 € 11,90
 2. Blümchen volwassen wasbare luier wit
  Blümchen Junior/Adult Wit
  Van € 19,95 € 19,95 - Aan€ 29,95 € 29,95
 3. Flamingo Junior luier van Blümchen
  Blümchen Junior Flamingo
  € 23,95 € 23,95

Luiers voor kinderen en jongeren

Voor kinderen die laat zindelijk zijn of last hebben van incontinentie zijn er ook wasbare luiers of wasbaar incontinentiemateriaal beschikbaar. Deze luiers zijn verkrijgbaar in diverse maten en in diverse prints. De wasbare luiers (of het wasbare incontinentiemateriaal) sluiten met klittenband en kunnen gebruikt worden met diverse soorten inleggers. Hierdoor is het absorptievermogen naar wens aan te passen. 

Absorptievermogen van wasbare luiers voor kinderen en jongeren

Inlegger Absorptie (ml's)
Microvezel maat XS 152
Microvezel maat S 180
Biokatoen maat XS 151
Biokatoen maat S 264

De Blümchen Junior luier wordt standaard geleverd met een microvezel inlegger. Bij de Junior luier maat XS wordt een XS microvezel inlegger meegeleverd. Bij de Junior luier maat S, wordt een S microvezel inlegger meegeleverd. De biokatoenen inleggers kun je er los bij kopen, om extra absorptievermogen toe te voegen. Ook kun je hydrofielen, prefolds of andere absorberende materialen in de luier stoppen om het absorptievermogen aan te passen. 


Wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen

De Blümchen Junior luiers zijn ook geschikt voor volwassenen. Maat S is bruikbaar vanaf ongeveer 35 kg, maar dat is een absolute ondergrens. De luier wordt met succes gedragen door volwassenen van 70 kg. De luier is niet geschikt voor peuters en kleuters.