Blümchen

 1. One Size (3-15 kg) Bamboe Klittenband
  One Size (3-15 kg) Bamboe Klittenband
  Waardering:
  88%
  € 13,90
 2. One Size (3-15 kg) Bamboe Drukknoopjes
  One Size (3-15 kg) Bamboe Drukknoopjes
  Waardering:
  94%
  € 12,90
 3. Blümchen biokatoen Slimfit
  One Size (3-15 kg) Biokatoen Slimfit Klittenband
  Waardering:
  80%
  € 11,90

Blümchen voorgevormde luiers

De voorgevormde luiers van Blümchen zijn gemaakt van biologisch katoen of van bamboe en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten.


Het kleinste voorgevormde luiertje van Blümchen is de Newborn luier, gemaakt van 100% biologisch katoen. De luier past al vanaf ongeveer 2 tot 4 kg en is dus perfect voor pasgeboren baby's. Zeker voor meerlingen, premature en dysmature baby's is deze Blümchen Newborn een aanrader. De luier bestaat uit één geheel en sluit met drukknoopjes. Deze maat is herkenbaar aan het lichtblauwe stiksel aan de randen. Over de luier moet nog een overbroekje of wolbroekje.

Blümchen Maat S is gemaakt van zacht biologisch geborsteld badstof katoen. De luier past van 3-7 kg, hierdoor past deze luier bij baby’s al vanaf de geboorte. In het midden zit extra absorptie ingenaaid en de luier heeft een losse booster. De luiers hebben een groene kleur stiksel aan de randen, zodat de maat van deze luier herkenbaar is en blijft. Deze voorgevormde luiers maat S sluiten met drukknoopjes.

Maat L van biologisch katoen past bij iets oudere baby’s of peuters van ongeveer 7-15 kg en sluit ook met drukknoopjes. Deze voorgevormde luier heeft een blauwe kleur stiksel aan de randen. Ook deze is gemaakt van dezelfde zachte geborstelde badstof als de maat S luiers. Deze luier heeft een ingenaaide kern van absorberend materiaal.. De maat L is een mooie opvolging als je baby te groot wordt voor een maat S.

Daarnaast is er nog een One Size variant verkrijgbaar van biologisch katoen of van bamboe. Deze zijn verstelbaar in maat. Deze luier past van 3-15 kg en is verkrijgbaar in een drukknoopjes en klittenband variant. De One Size luiers van Blumchen hebben een pocketopening aan de achterzijde van de luier. Hierdoor kun je extra boosters toevoegen wanneer de luier zelf niet meer voldoende absorbeert.

Over de voorgevormde luiers van Blümchen is een overbroekje van PUL/TPU of wol nodig.

De biokatoenen luiers van Blümchen worden geproduceerd in Pakistan, de bamboe versie wordt geproduceerd in China.

Page Speed