Petit Lulu

Petit Lulu

Petit Lulu is een Tsjechisch merk dat opgericht is in 2012. De wasbare luiers en overbroekjes zijn kleurrijk en in talloze prints verkrijgbaar. De producten worden in Tsjechië handgemaakt. De kwaliteit van de producten is erg hoog en de afwerking zeer mooi.

De overbroekjes van Petit Lulu zijn zeer populair vanwege de afgewerkte rand van fleece rond de benen en buik. Dit maakt de broekjes zeer comfortabel. De meest verkochte overbroekjes zijn de one size en optrek overbroekjes, maar er zijn ook Newborn en XL overbroekjes.

Petit Lulu heeft kleurrijke voorgevormde luiers. De Fluffy Organic luiers zijn volledig vrij van polyester en zijn gemaakt van biologisch katoen en bamboe. De Newborn luiers zijn verkrijgbaar met drukknoopjes, de andere luiers zijn beschikbaar met zowel drukknoopjes als klittenband sluiting.

De nachtluiers van Petit Lulu staan bekend om de goede balans tussen absorptie en pasvorm. Petit Lulu noemt de nachtluiers Maxi/Night luiers. Deze Fluffy Organic nachtluiers zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 16 kg.

Het Snap-in-one SIO luier systeem bestaat uit een SIO inlegger en een overbroekje. Ze zijn ook in een voordelige set te koop onder de naam SIO Compleet. SIO Compleet luiers zijn verkrijgbaar met overbroekjes met drukknoopjes of klittenband sluiting.

Daarnaast heeft Petit Lulu een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires zoals billendoekjes, luierzakken en verschoningsmatjes. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde leuke printjes als de luiers en overbroekjes, dus leuke matches zijn eenvoudig te maken.

Petit Lulu heeft ook een assortiment aan zoogcompressen en wasbaar maandverband voor vrouwen.

De wasbare luiers en overbroekjes van Petit Lulu zijn ook te huur voor €1 per week. Een ideale manier om te bepalen of Petit Lulu ook voor jouw kindje geschikt is.

Petit Lulu informatie

Land van herkomst merk: Tsjechië

Land van productie: Tsjechië

Website: https://www.petitlulu.eu/

Wasinstructies: https://www.petitlulu.eu/cloth-nappy-maintenance/