Petit Lulu

Petit Lulu

Petit Lulu is een Tsjechisch merk dat opgericht is in 2012. De wasbare luiers en overbroekjes zijn kleurrijk en in talloze prints verkrijgbaar. De producten worden in Tsjechië handgemaakt. De kwaliteit van de producten is erg hoog en de afwerking zeer mooi.

De overbroekjes van Petit Lulu zijn zeer populair vanwege de afgewerkte rand van fleece rond de benen en buik. Dit maakt de broekjes zeer comfortabel. De meest verkochte overbroekjes zijn de one size overboekjes met klittenband, maar ze zijn ook beschikbaar met drukknoopjes en een newborn en XL maat.

De nachtluiers van Petit Lulu staan bekend om de goede balans tussen absorptie en pasvorm. Petit Lulu noemt de nachtluiers Maxi/Night luiers. Deze luiers zijn zowel in drukknoopjes als in klittenband versie beschikbaar. Deze nachtluiers zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 16 kg.

Het Snap-in-one SIO luier systeem bestaat uit een SIO Basic Plus inlegger en een overbroekje. Ze zijn ook in een voordelige set te koop onder de naam SIO Compleet.

Daarnaast heeft Petit Lulu een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires zoals billendoekjes, luierzakken en verschoningsmatjes. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde leuke printjes als de luiers en overbroekjes, dus leuke matches zijn eenvoudig te maken.

Petit Lulu heeft ook een assortiment aan zoogcompressen en wasbaar maandverband voor vrouwen.

De wasbare luiers en overbroekjes van Petit Lulu zijn ook te huur voor €1 per week. Een ideale manier om te bepalen of Petit Lulu ook voor jouw kindje geschikt is.
Page Speed