Buttons

Buttons

Buttons is een Amerikaans familiebedrijf. De producten worden op verantwoorde wijze in China gemaakt en hebben allemaal het CPSIA certificaat. Dit wil zeggen dat de producten goedgekeurd zijn voor gebruik op de gevoelige babyhuid en dat ze goed zijn voor het milieu. Buttons heeft verschillende materialen en maten aan SIO inleggers en overbroekjes. De overbroekjes zijn echter ook heel goed te gebruiken in combinatie met voorgevormde luiers van andere merken. 

Buttons heeft relatief lage prijzen, maar een hoge kwaliteit. De overbroekjes zijn zeer luxe afgewerkt met onder andere twee lagen PUL en dubbele lekgootjes waardoor de prijs kwaliteit verhouding zeer goed is. Buttons introduceert iedere maand één of twee nieuwe overbroekjes. Dit zijn vrijwel altijd Limited Edition oplages die afhankelijk van de populariteit enkele weken of maanden leverbaar blijven. Bij zeer populaire prints is de voorraad hiermee dus zeer beperkt en is het vaak niet meer mogelijk om bij te bestellen en geldt het principe op = op.

Buttons heeft naast inleggers en overbroekjes ook een heel ruim en voordelig assortiment aan accessoires zoals luierzakken en pods. 

Buttons inleggers en overbroekjes zijn ook te huur voor €1 per week. Een ideale manier om te bepalen of Buttons voor jouw kindje een goede keuze is.

Buttons informatie

Land van herkomst merk: Verenigde Staten

Land van productie: China en Pakistan

Website: http://www.buttonsdiapers.com/

Wasinstructies:https://www.buttonsdiapers.com/About-Cloth.html

Page Speed