Kijani

Kijani Overbroekjes

Kijani overbroekjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies; een standaard PUL versie en een kitenge versie. De overbroekjes van PUL hebben twee lagen PUL en een gladde buitenkant. De kitenge overbroekjes hebben een laag PUL, met aan de buitenkant een laag kitenge. Dit is kleurrijk bedrukte katoenen stof afkomstig uit Oeganda. De buitenkant van deze luiers is dus van stof en niet van PUL. 

De newborn broekjes passen van ongeveer 3-7 kg, de overbroekjes zijn verstelbaar in twee verschillende maten. De One Size overbroekjes passen van ongeveer 4,5-18 kg en de overbroekjes zijn verstelbaar in drie verschillende maten. De XL overbroekjes zijn geschikt voor kinderen van 13,5-32 kg, de overbroekjes zijn verstelbaar in drie verschillende maten. De 7-12 jaar overbroekjes zijn verstelbaar in twee maten en passen ongeveer van 25-45 kg. 

De overbroekjes zijn te gebruiken als SIO overbroekjes in combinatie met de SIO inleggers van Kijani, maar kunnen ook met veel andere SIO inleggers gecombineerd worden. Ze passen ook over vouwluiers en voorgevormde luiers.

Page Speed