Retourneren

Gekochte artikelen hebben een zichttermijn van 100 dagen. Dit wil zeggen dat je binnen 100 dagen na ontvangst van de artikelen het recht hebt om te beslissen dat je deze wilt retourneren. Na het aanmelden van je retournering heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Artikelen dienen niet gewassen en/of gebruikt te zijn en dienen in nieuwstaat te verkeren. Zodra wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen, ontvang je hier van ons een bevestiging van. Je krijgt dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 7 dagen, je geld terug gestort inclusief gemaakte verzendkosten (indien je alles retourneert). Alleen de verzendkosten voor het retour sturen van de producten komen voor eigen rekening.

Indien je een deel van een bestelling retourneert wordt je aankoop herberekend naar de prijs van het deel van de order dat je houdt. Het is hierdoor mogelijk dat je recht hebt op minder korting, waardoor de terugbetaling lager is dan de losse prijs van de geretourneerde producten.

Het is helaas niet mogelijk om producten die speciaal voor jou besteld zijn en die niet standaard in het productassortiment zijn opgenomen te retourneren.

Om gebruikt te maken van je herroepingsrecht dien je ons hiervan via e-mail (info@nappys.nl) op de hoogte te stellen. Vermeld hierbij je ordernummer, naam en welke producten je wilt retourneren. De producten kun je vervolgens in hun originele verpakking retour sturen. Vermeld bij je retournering zelf ook even op een briefje je ordernummer en naam. Het retouradres is:

Nappy's.nl
Zegelhorstweg 4
7942 RX Meppel
 

Page Speed