Pakketten

Wasbare luier pakket

Met een pakket wasbare luiers kun je makkelijk een compleet pakket wasbare luiers kopen of een kleiner pakket om te testen of voor een specifieke toepassing zoals een oplossing voor de nacht. Naast kooppakketten hebben we ook huurpakketten als je een groot aantal verschillende luiers wilt testen.

Compleet wasbare luier pakket

Een fulltime wasbare luier pakket bestaat uit 24 luiers met 8 overbroekjes en vaak een rol of doos inlegvellen. Met zo'n pakket ben je dus in één keer klaar en heb je alles in huis om fulltime wasbare luiers te gaan gebruiken. We hebben pakketten van een aantal populaire merken waarbij je korting krijgt op de aanschaf van een volledig pakket. 

Wasbare luiers proefpakket

Met een proefpakket kun je tegen een beperkte investering verschillende luiers en systemen testen om te kijken wat past bij jou en je kindje. We hebben verschillende probeerpakketten voor bijvoorbeeld de Newborn fase en voor nachtluiers. Daarnaast hebben we ook een proefpakket met de best beoordeelde luiers op basis van klantenreviews. Dit pakket is geschikt voor kinderen van 6 tot 15 kg en is een ideale manier om te kijken welk systeem bij je past aan de hand van een goed beoordeeld product.

Page Speed