Over Ons

Wij zijn Ilka en Marco. Vanuit onze Drentse woonboerderij runnen we, samen met vier jonge kindjes, hond, poes, kippen en geiten, Nappy’s.nl. Al sinds de geboorte van onze oudste zoon zijn we fan van wasbare luiers. Altijd luiers op voorraad en geen gesjouw, overvolle vuilnisbakken of terugkerende uitgaven aan wegwerpluiers. Het milieuvoordeel vinden we heel belangrijk; een onderwerp dat we onze opgroeiende kinderen ook meegeven. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat wasbaar luieren veel fijner voor de billetjes is. Toen zich de kans voordeed om Nappy's.nl in april 2015 over te nemen, hoefden we niet lang na te denken. Benieuwd hoe ons bedrijf en ons gezin sindsdien is veranderd? Lees hier onze geschiedenis in vogelvlucht.

Ilka, Marco en kinderen

Eigen ervaring, uitgebreid assortiment en beste service

De filosofie van Nappy’s.nl? We staan achter elk product dat we verkopen. Alle wasbare luiers die we verkopen hebben we zelf getest en in gebruik voor onze zonen en dochter. Alle informatie op Nappy’s.nl is dan ook gebaseerd op eigen ervaring en onderzoek. Naast een uitgebreid assortiment zetten wij in op de best mogelijke service en een hoge klanttevredenheid. Om ons en andere ouders te helpen, vragen wij je om een review te schrijven over ons bedrijf en de producten die je hebt gekocht. De informatie die we van jullie terugkrijgen is waardevol om ons assortiment continu te verbeteren en om andere ouders te helpen met het maken van de keuze voor de beste wasbare luier voor hun kindje.

Eerst zien, dan geloven?

Dat kan! In heel Nederland en België hebben we consulenten die je alles kunnen vertellen over de verschillende systemen, merken en varianten van de wasbare luiers die we verkopen. Zij zorgen ervoor dat je de luiers eerst kunt bekijken, voelen en proberen.

Duurzaamheid

Wasbare luiers zijn beter voor het milieu dan wegwerpluiers. Het scheelt zo’n 260 kilo luierafval per jaar en ook als je de productie en het wassen van de luiers meetelt stoot je minder CO2 uit (bron: Milieu Centraal). Ook binnen ons bedrijf staat duurzaamheid voorop. Zo steun je met je aankoop altijd een goed doel. Maandelijks zetten we een deel van de omzet opzij om te sparen voor wasbare luiers voor mensen die überhaupt geen luiers kunnen betalen. Kijk voor meer informatie en het actuele goede doel op www.nappys.nl/goed-doel

Page Speed