Over ons

Even voorstellen

Mijn man en ik zijn de trotse ouders van drie zonen uit 2014, 2016 en 2018 en een dochter uit 2020. Al voor de geboorte van onze eerste zoon hebben we ons verdiept in het fenomeen wasbare luiers en allerlei soorten en maten aangeschaft. We zagen enorm veel voordelen, maar hoopten stiekem ook dat het niet tegen zou vallen. Niets bleek minder waar gelukkig. Al vanaf het allereerste begin zijn we een enorme fan van deze manier van luieren. Niet elke week sjouwen met pakken luiers, geen overvolle vuilnisbakken, en geen terugkerende uitgaven aan wegwerpluiers. Daarnaast zijn wasbare luiers veel beter voor het milieu, voor onze kinderen en natuurlijk ook niet onbelangrijk; gewoon ontzettend leuk om te zien! We worden elke keer weer blij van alle schoongewassen gekleurde luiertjes die op een rijtje hangen te drogen.

Ons verhaal

Toen zich de kans voordeed om Nappy's.nl over te nemen, hoefden we dan ook niet lang na te denken. In april 2015 namen we de webshop over van de vorige eigenaren die Nappy’s.nl in 2013 hebben opgericht. Het assortiment bestond op dat moment voornamelijk uit Chinese pocketluiers, oefenbroekjes en enkele aanverwante artikelen. Sinds de overname zijn er steeds meer merken toegevoegd totdat we nu met meer dan 20 verschllende merken het grootste assortiment aan wasbare luiers hebben van Nederland en België. Nappy's.nl biedt zowel Amerikaanse, Europese als Chinese merken aan, ioteenlopend van budgetmerken tot luxe merken. Dat betekent niet alleen dat er voor elk budget een geschikte luier te vinden is, maar ook dat je bij ons een onbevooroordeeld advies mag verwachten over zowel goedkope als duurdere merken. De filosofie van Nappy’s.nl is dat we achter elk product staan dat we verkopen. Alle wasbare luiers die we verkopen hebben we zelf getest en in gebruik voor onze zonen. Al het advies en alle informatie op Nappy’s.nl is dan ook gebaseerd op eigen ervaring en onderzoek. Naast een uitgebreid assortiment zetten wij in op de best mogelijke service en een hoge klanttevredenheid. Om ons en andere ouders te helpen vragen wij om een review over ons bedrijf via Kiyoh en over de producten die je hebt gekocht als je de tijd hebt gehad om ze zelf te testen. De informatie die we van jullie terugkrijgen is waardevol om ons assortiment continu te verbeteren en om andere ouders te helpen met het maken van de keuze voor de beste wasbare luier voor hun kindje.

Eerst zien, dan geloven?

Dat kan! Je bent altijd welkom om de luiers te bekijken, te voelen en te proberen. In heel Nederland en België hebben we consulenten die je alles kunnen vertellen over de verschillende systemen, merken en varianten van de wasbare luiers die we verkopen. We zijn gevestigd in Meppel. Dit is geen winkel waar de verschillende luiers goed te beziichtigen zijn en waar je zonder afspraak langs kunt komen. Het is wel mogelijk hier pakketten op te halen of een consult te plannen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen ons bedrijf een belangrijk onderwerp. Zo wordt al ons drukwerk op 100% gerecycled FSC papier gedrukt en zetten wij ons in voor een goed doel. Maandelijks wordt een deel van de omzet opzij gezet om te sparen voor wasbare luiers voor mensen die überhaupt geen luiers kunnen betalen. Met jouw aankoop help je automatisch mee! Kijk voor meer informatie en het actuele goede doel op www.nappys.nl/goed-doel

Vragen?

Je kunt ons zeven dagen per week bereiken via mail, (live) chat, telefoon, WhatsApp en Facebook. We helpen je graag! 
 
Ilka van der Poel en Marco Vermeer
info@nappys.nl
0522 475 883 (Nederland)
+31 522 475 883 (België)
 

Page Speed