Over ons

Even voorstellen

Mijn man en ik zijn de trotse ouders van drie zonen uit 2014, 2016 en 2018. Al voor de geboorte van onze eerste zoon hebben we ons verdiept in het fenomeen wasbare luiers en allerlei soorten en maten aangeschaft. We zagen enorm veel voordelen, maar hoopten stiekem ook dat het niet tegen zou vallen. Niets bleek minder waar gelukkig. Al vanaf het allereerste begin zijn we een enorme fan van deze manier van luieren. Niet elke week sjouwen met pakken luiers, geen overvolle vuilnisbakken, en geen terugkerende uitgaven aan wegwerpluiers. Daarnaast zijn wasbare luiers veel beter voor het milieu, voor onze kinderen en natuurlijk ook niet onbelangrijk; gewoon ontzettend leuk om te zien! We worden elke keer weer blij van alle schoongewassen gekleurde luiertjes die op een rijtje hangen te drogen.

Van toen...

Toen zich de kans voordeed om Nappy's.nl over te nemen, hoefden we dan ook niet lang na te denken. In april 2015 namen we de webshop over van de vorige eigenaren die Nappy’s.nl in 2013 hebben opgericht. Het assortiment bestond op dat moment voornamelijk uit Chinese pocketluiers, oefenbroekjes en enkele aanverwante artikelen.

…tot nu

Sinds de overname zijn er steeds meer merken toegevoegd, waardoor Nappy's.nl nu als enige wasbare luierwebshop in Nederland zowel Amerikaanse, Europese als Chinese merken aanbiedt. Dat betekent niet alleen dat er voor elk budget een geschikte luier te vinden is, maar ook dat je bij ons een onbevooroordeeld advies mag verwachten over zowel goedkope als duurdere merken.

Wasbare luiers van goede kwaliteit…

De filosofie van Nappy’s.nl is dat we achter elk product staan dat we verkopen. Alle producten die we verkopen hebben we zelf in gebruik voor onze zonen. Al het advies en alle informatie op Nappy’s.nl is dan ook gebaseerd op eigen ervaring en onderzoek. Omdat we alle producten zelf in gebruik hebben weten we wat werkt en wat niet werkt en zijn we overtuigd van de kwaliteit van de producten.

… die niet duur hoeven te zijn

Wasbare luiers vergen een eenmalige investering die zichzelf terugbetaald doordat je bespaart op de anders terugkerende kosten van wegwerpluiers. Maar we begrijpen dat je de investering niet groter wil maken dan nodig is. Nappy's.nl streeft naar de laagste prijzen in de markt. Met ons ruime assortiment van A-merken tot budgetmerken willen wij wasbare luiers voor iedereen bereikbaar, prettig en leuk maken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen ons bedrijf een belangrijk onderwerp. Zo wordt al ons drukwerk op 100% gerecycled FSC papier gedrukt en zetten wij ons in voor een goed doel. Maandelijks wordt een deel van de omzet opzij gezet om te sparen voor wasbare luiers voor mensen die überhaupt geen luiers kunnen betalen. Met jouw aankoop help je automatisch mee! Kijk voor meer informatie en het actuele goede doel op www.nappys.nl/goed-doel

Eerst zien, dan geloven?

Dat kan! Je bent altijd welkom om de luiers te bekijken, te voelen en te proberen. In heel Nederland hebben we consulenten die je alles kunnen vertellen over de verschillende systemen, merken en varianten van de wasbare luiers die we verkopen. 

Vragen?

Je kunt ons zeven dagen per week bereiken via mail, (live) chat, telefoon, WhatsApp en Facebook. We helpen je graag! 
 
Ilka van der Poel
info@nappys.nl
0522 475 883 (Nederland)
+31 522 475 883 (België)
 

Page Speed