Popolini

Popolini voorgevormde luiers

MiniSnap Soft en MiniSnap Organic

De MiniSnap Organic van Popolini is een newborn luier van 100% biologisch katoen. Deze luier is verkrijgbaar in de kleur naturel en past van 2-8 kg. De luier is verstelbaar in maat en sluit met drukknoopjes. 

De MiniSnap Soft is een newborn luier van Popolini die naast biologisch katoen ook nog 15% polyester bevat. Dit maakt de luier iets slijtvaster. Ook deze luier past van 2-8 kg, is verstelbaar in maat en sluit met drukknoopjes. De luier is verkrijgbaar in diverse kleuren.

OneSize Soft en OneSize Organic

De OneSize Organic luier van Popolini is een 100% biologisch katoenen luier die verkrijgbaar is in een naturel kleur.

De OneSize Soft is ook een biologisch katoenen luier maar heeft iets polyester en blijft hierdoor iets zachter na het wassen. De Soft is verkrijgbaar in verschillende uni kleuren.

De OneSize luiers passen van ongeveer 3-15 kg en sluiten met drukknoopjes. Deze OneSize modellen hebben geen verkleinknoopjes zoals bij vele andere luiers maar verklein je door de luier aan de voorkant naar buiten te vouwen. Hierdoor worden de drukknopen aan de binnenkant zichtbaar en past deze luier ook bij baby’s. Er wordt een biologisch katoenen inlegger meegeleverd voor extra absorptievermogen. Deze kun je door middel van de 2 drukknopen vastzetten aan de voorkant van de luier.

Materiaal

Organic: 100% biologisch katoen
Soft: 85% biologisch katoen, 15% polyester

UltraFit Organic

De UltraFit Organic luier van Popolini is een biologisch katoenen luier met een klittenband sluiting. De luier is allen verkrijgbaar in de kleur Ecru en wordt geleverd met een biologisch katoenen inlegger voor extra absorptie. Ook deze wasbare luier past van ongeveer 3-15 kg.

Materiaal

100% biologisch katoen

De voorgevormde luiers van Popolini mogen op 95 graden gewassen worden en mogen in de droger.

De luiers worden geproduceerd in Hongarije en hebben een GOTS en OEKO-TEX certificaat.

Page Speed