Prefolds

 1. Buttons katoenen prefolds
  Bamboe/katoen Prefolds Buttons, 6x
  Waardering:
  88%
  Vanaf € 24,95
 2. Buttons katoenen prefolds
  Katoenen Prefolds Buttons, 6x
  Waardering:
  82%
  Vanaf € 19,95
 3. Bamboe prefolds Blümchen
  Bamboe prefolds 6x Blümchen
  Waardering:
  91%
  Vanaf € 10,75
 4. Blümchen prefolds biokatoen
  Biokatoenen prefolds 6x Blümchen
  Waardering:
  90%
  Vanaf € 9,75
 5. Bamboe prefold van RAWr nappies
  RAWr Nappies Prefold
  Waardering:
  100%
  € 16,95
 6. WeeCare prefold
  WeeCare Prefold
  Waardering:
  100%
  € 9,95
 7. Katoenen prefold
  Katoenen prefold
  Waardering:
  81%
  Vanaf € 3,75
 8. Elastische print prefold V
  Elastische print prefold IX
  € 14,95

Prefolds

Prefolds zijn wat kleiner dan hydrofielen en bestaan uit meerdere lagen stof. Ze kunnen als luier gevouwen worden, maar worden ook vaak in padfold gebruikt. De prefold wordt dan eenvoudig in drieën gevouwd en los in een overbroekje gelegd. Een in padfold gevouwen prefold past ook in een pocketluier. Wij verkopen katoenen prefolds van Blümchen, Buttons en Popolini en bamboe prefolds van Blümchen en Buttons.

Blümchen

De prefolds van Blümchen zijn gemaakt van 100% ongebleekt biologisch katoen of van 70% bamboe en 30% katoen en zijn beschikbaar in drie maten. Ze bestaan uit drie delen. De middelste baan heeft acht lagen stof (maat XS heeft zes lagen stof in het midden), de buitenste twee banen hebben vier lagen stof. Ze worden verkocht per zes stuks. De Blümchen katoenen prefolds mogen op 95 graden gewassen worden en de bamboe prefolds mogen op 60 graden gewassen worden. Beide soorten mogen in de droger.

Buttons

Buttons heeft prefolds van 100% ongebleekt katoen en prefolds van een mix van bamboe met ongebleekt katoen. De prefolds bestaan uit drie banen, met acht lagen stof in de middelste baan en vier lagen in de buitenste twee banen. Ook deze prefolds zijn beschikbaar in drie maten en worden verkocht per zes stuks. Ze mogen op 60 graden gewassen worden en mogen in de droger. 

Popolini

De katoenen prefolds van Popolini bestaan uit 100% katoen en zijn opgebouwd uit drie banen. De buitenste twee banen bestaan uit 4 lagen stof, de middelste baan bestaat uit 8 lagen stof voor een optimale absorptie. Deze katoenen luiers kunnen moeiteloos op 95 graden gewassen worden, in de droger gedroogd worden en gestreken worden. De Popolini prefolds zijn verkijgbaar in drie maten en worden los verkocht.

WeeCare

De prefolds van WeeCare bestaan uit 70% bamboe en 30% biologisch katoen en zijn heerlijk soepel. De middelste baan bevat vier lagen stof, de buitenste twee banen bevatten twee lagen stof. In drieën gevouwen heb je dus acht goed absorberende lagen bamboe/katoen.

Page Speed