Luieremmers

Luieremmers 

Luieremmers zijn handig om vieze luiers te bewaren totdat je voldoende luiers hebt om een was te draaien. Ook billendoekjes en inlegvellen waarin niet is gepoept kun je prima in je luieremmer doen zodat ze mee gewassen kunnen worden. Daarnaast kun je ook luierzakken die je gebruikt hebt verzamelen in een luieremmer. 

Het is raadzaam om in een luieremmer een wasnet of waszak te doen. Hierdoor hou je de luieremmer schoon en kun je de vuile was direct in de wasmachine stoppen zonder dat je de vieze luiers nog hoeft aan te raken. 

Nappy's.nl verkoopt vier soorten luieremmers. De wasnetten van Little Lamb, TotsBots en de maat M wasnet van Petit Lulu passen in de 12 liter luieremmer van Popolini. De wasnetten van TotsBots en de maat M wasnet van Petit Lulu passen in de 16 liter luieremmers van TotsBots en Modern Cloth Nappies. De maat L wasnet van Petit Lulu en het wasnet van Mother-ease passen in de 23 liter luieremmer van Popolini en in de 26 liter luieremmer van Mother-ease

De grote luieremmer van 23 liter van Popolini is ook te gebruiken in combinatie met een waszak van Buttons, Kanga Care of Elskbar.