Little Lamb

Pagina
Pagina

Little Lamb Pocketluiers

Little Lamb One Size pocketluiers zijn betaalbare pocketluiers die compleet geleverd worden. De luiers kunnen met de drukknoopjes op de voorkant versteld worden in maat. Ze passen hiermee van ongeveer 4,5 tot 15 kg.

De pocketluier heeft een opening in de achterkant waar één of meerdere boosters in gestopt kunnen worden. De luier wordt geleverd met twee 2-laags bamboe boosters. Voor kindjes die weinig plassen is dit voldoende absorptievermogen. Voor wat oudere kindjes, of kindjes die veel plassen, kunnen er eventueel andere, dikkere boosters in geplaatst worden voor meer absorptie.

De luier sluit met drukknoopjes en beschikt over heupknoopjes voor een optimale aansluiting bij de benen. De binnenzijde is gemaakt van zacht fleece waardoor kinderen een droog gevoel ervaren. De buitenlaag is van PUL. 

Materiaal

Pocketluier: 100% polyester met PUL aan de buitenkant en fleece aan de binnenkant

Boosters: 90% bamboe, 10% polyester

Little Lamb adviseert de luiers op 30 graden te wassen. Wij adviseren de luiers op 60 gradern te wassen. De luiers mogen op lage temperatuur in de droger, maar het is beter om de luiers aan de lijn te drogen.

Alle producten van Little Lamb hebben het OEKO-TEX 100 certificaat.

Page Speed