Hu-Da

Hu-Da

Hu-Da is een Oostenrijks merk dat onder andere voorgevormde luiers en overbroekjes produceert. Hu-Da is opgericht door Bille Kammerlochner-Geiger die een duurzame kinderwinkel heeft in Imst, Oostenrijk. De luiers en overbroekjes hebben allemaal een OEKO-TEX en/of GOTS certificaat. 

Hu-Da is vooral bekend om haar voorgevormde luiers. De Hu-Da bamboeluier is de slankste voorgevormde luier op de markt. Dit maakt het mogelijk om een slanke luier te gebruiken die toch goed lekvrij is. De Huda voorgevormde bamboeluier is een One Size luier, maar is al bruikbaar vanaf 3,5 kg, waardoor deze geschikt is om te gebruiken als nachtluier bij Newborns. De Hu-Da luier is al jaren de meest verkochte wasbare luier op Nappy's.nl.

Hu-Da heeft daarnaast ook One Size overbroekjes en Optrek overbroekjes in het assortiment. Beide overbroekjes zijn goed te combineren met de luiers van Hu-Da of een ander merk. De One Size overbroekjes vallen slank en passen vaak niet goed over voorgevormde luiers van andere merken die vaak groter vallen dan die van Hu-Da zelf.

Hu-Da voorgevormde luiers en overbroekjes zijn ook te huur voor €1 per week. Een ideale manier om te bepalen of Hu-Da voor jouw kindje een goede keuze is.

Hu-Da informatie

Land van herkomst merk: Oostenrijk

Land van productie: Slowakije

Website: https://www.billeka.com/

Wasinstructies:https://www.billeka.com/mediafiles/Sonstiges/Waschanleitung-Stoffwindeln-billeka-Druckversion.pdf

Page Speed