Blümchen

Blümchen AIO luiers

Blümchen All-in-One (AIO) luiers zijn goedkope wasbare luiers die verstelbaar zijn in maat. Op de kleinste stand passen de luiers vanaf ongeveer 4 kg. Op de grootste stand passen ze tot ongeveer 16 kg. De luiers zijn hiermee bruikbaar van geboorte tot zindelijkheid. Deze alles-in-één herbruikbare luiers lijken relatief veel op wegwerpluiers, omdat ze uit één geheel bestaan. De luier heeft een ingenaaide inlegger die voor de absorptie zorgt. Daarnaast is er ook een pocketopening in de luier gemaakt, waar je naar wens eigen boosters in kunt stoppen. Het absorptievermogen is zo vrij eenvoudig aan te passen. De binnenkant van de luier is gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal. Je kindje voelt hierdoor goed wanneer hij of zij geplast heeft. 

Deze AIO luier van Blümchen kan in maat versteld worden door de drukknoopjes op de voorkant op elkaar te klikken. De luier staat op de grootste stand als alle drukknoopjes open zijn. De luier is verkrijgbaar met een drukknoopjessluiting en met een klittenbandsluiting. Houd er rekening mee dat er nog zeker twee vingers met gemak tussen de buik en de rand van de luier moeten passen. 

Aan de binnenkant is vlakbij de benen een extra randje geplaatst, het zogeheten dubbele lekgootje. Hiermee is de kans op lekkage of spuitluiers een stuk kleiner. 

Materiaal

Huidkant en voering: 80% bamboe, 20% polyester

Absorberende laag: 80% polyester, 20% polyacryl

Waterdichte buitenkant: 100% polyester met PUL

Wil je meer weten over Blümchen en over hun andere producten? Je vindt meer informatie en de rest van het Blümchen assortiment op de merkenpagina

Page Speed