Blümchen

Blümchen AIO luiers

Blümchen AIO luiers zijn goedkope wasbare luiers die verstelbaar zijn in maat. Op de kleinste stand passen de luiers vanaf ongeveer 3,5 kg. Op de grootste stand passen ze tot ongeveer 16 kg. De luiers zijn hiermee bruikbaar van geboorte tot zindelijkheid. Deze alles-in-één herbruikbare luiers lijken relatief veel op wegwerpluiers, omdat ze uit één geheel bestaan. Er zitten twee inleggers in de luier genaaid. Deze inleggers zijn gemaakt van bamboe en polyester en één van de inleggers heeft een zachte fleecelaag voor een droog gevoel. Je kunt dus zelf kiezen of je kindje droge billen heeft of dat je kindje voelt dat hij geplast heeft. Door de bamboe inlegger bovenop te leggen zal de luier nat voelen als je kindje geplast heeft. Kinderen worden zich hierdoor eerder bewust van hun plasgedrag, hetgeen een gunstig effect of de zindelijkheid kan hebben. Sommige kinderen vedragen een natte huid echter niet goed, en dan is de drogere fleecekant een goede oplossing.

Klittenbandsluiting en dubbele lekgootjes

Deze AIO luier van Blümchen kan in maat versteld worden door de drukknoopjes op de voorkant op elkaar te klikken. De luier staat op de grootste stand als alle drukknoopjes open zijn. De luier sluit met klittenband, zodat je altijd een perfecte aansluiting rond de buik hebt. Houd er rekening mee dat er nog zeker twee vingers met gemak tussen de buik en de rand van de luier moeten passen. 

Bij de benen is een extra randje geplaatst, het zogeheten dubbele lekgootje. Hiermee is de aansluiting bij de benen altijd optimaal en is de kans op lekkage of spuitluiers een stuk kleiner. Voor jongetjes kun je de voorste inlegger aan de voorkant dubbelvouwen. Er ontstaat dan een extra absorptielaag, daar waar het nodig is. 


Materiaal:
-Binnenkant: 70% polyester en 30% bamboe
-Buitenkant: 100% polyester met PUL

Deze luier mag op 40 graden gewassen worden en mag in de droger

Wil je meer weten over Blümchen en over hun andere producten? Je vindt meer informatie en de rest van het Blümchen assortiment op de merkenpagina

Page Speed