Seedling Baby

Seedling Baby luierzakken

Seedling Baby heeft twee maten wetbags of luierzakken. De Beach Bag is een grote luierzak van 40 x 50 cm. De zak sluit je met een rits en de lus kan met een drukknoopje open en dicht gemaakt worden, zodat je de zak overal aan kan hangen. Er passen ongeveer 10 luiers in, of een setje kleren met een handdoek. De grote luiertassen matchen ook met de Paddle Pants zwemluiers en andere producten van Seedling Baby.

Naast de grote Beach Bags heeft Seedling Baby ook kleine Teeny Tote wetbags. Deze kleine luierzakjes zijn 20 x 30 cm en hebben ook een ritssluiting en een handige lus die open gemaakt kan worden. Er passen 1 of 2 luiers in, of wat klein speelgoed, make-up, toiletartikelen etc. Ze kunnen makkelijk aan een kinderwagen of backpack gehangen worden, om er snel iets uit te kunnen halen. 

Deze wetbags zijn gemaakt van PUL, dit materiaal is waterresistent en niet 100% waterdicht. Wanneer er bijvoorbeeld doorweekte badkleding in de wetbag gedaan wordt, kan het gebeuren dat deze klam word aan de buitenkant. 

Afmetingen

Teeny Tote: 20 x 30 cm

Beach Bag: 40 x 50 cm

Materiaal

100% polyester met PUL

De wetbags kunnen gewassen worden op 30 graden en drogen het beste aan de lijn.