Lighthouse Supreme

Lighthouse Supreme - Luiers voor grotere kindjes

Deze Supreme AIO van Lighthouse Kids Company is het grotere en beter absorberende broertje of zusje van de reguliere Lighthouse AIO. De luier is speciaal gemaakt voor kinderen die al wat ouder of groter zijn, of die 's nachts nog moeite hebben met droog blijven. De luier is verstelbaar in diverse maten en past tot ongeveer 25 kg. Vanaf ongeveer 7 kg is de luier al goed te gebruiken.

De luier bestaat uit een super stretchy soepel overbroekje met een vastgenaaide inlegger. De vastgenaaide inlegger bestaat uit twee lagen bamboe en een zachte fleecelaag. Je kunt deze inlegger naar twee kanten dubbelvouwen, waardoor je kindje zowel de bamboekant als de staydry fleecekant tegen de billen kan dragen. Dubbelgevouwen bestaat de luier dus uit vier absorberende lagen bamboe. De binnenkant van het broekje is gemaakt van athletic wicking jersey. Dit materiaal leidt het vocht snel richting de inleggers. De luier sluit met drukknoopjes en is verstelbaar in maat van ongeveer 7 tot 25 kg. 

Voor meer absorptievermogen is een extra prefold verkrijgbaar. Deze losse prefold bestaat uit vier absorberende lagen, dubbelgevouwen zijn dit dus acht absorberende lagen extra! De losse inlegger is gemaakt van bamboe en heeft net als de vastgenaaide inlegger ook een fleece kant. Deze losse prefold wordt niet standaard meegeleverd, maar is los te koop.

Materiaal

-Buitenkant: 100% polyester met TPU
-Binnenkant: 100% polyester (athletic wicking jersey)
-Vaste inlegger: bamboe met aan één zijde fleece (polyester)

De luier mag op 60 graden gewassen worden, en mag op lage temeratuur in de droger.

Bekijk ook onze Lighthouse pagina als je geïnteresseerd bent in de andere producten van Lighthouse.