Newborn

Newborn luiers voor pasgeborenen, prematuren en meerlingen


Newborn luiers zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten, zoals meerlingen en prematuur geboren kindjes. Ook zijn ze de perfecte oplossing voor een mooi passende luier bij pasgeboren baby's van 2-6 kg. 
 

Onze merken

Anavy

Anavy heeft voorgevormde luiers en wolbroekjes speciaal voor pasgeboren baby’s. De newborn wolbroekjes van Anavy passen van ongeveer 3 tot 6 kg en zijn gemaakt van merinowol met een buitenlaagje van katoen. De wolbroekjes passen prima over vouwluiers en voorgevormde luiers. Wolbroeken moeten voor het eerste gebruik gelanoliseerd worden. De voorgevormde luiers passen van ongeveer 2 tot 6 kg en hebben een extra drukknoopje waarmee een uitsparing voor de navel gecreëerd kan worden. De newborn voorgevormde luiers zijn er in een versie met drukknoopjes en klittenband.

Bare and Boho

De prachtige newborn luiertjes van Bare and Boho zijn snap-in-one (SIO) luiers. Ze bestaan uit een overbroekje van dubbel PUL, waar de meegeleverde zachte bamboe inlegger ingeklikt kan worden. De luiers sluiten met drukknoopjes en passen kindjes van ongeveer 2 tot 6 kg.

Blümchen

Blumchen heeft Newborn luiers van bamboe en biologisch katoen die passen van 3 tot 7 kg en sluiten met klittenband. Blümchen newborn overbroekjes passen van ongeveer 3 tot 6 kg. Ze hebben dubbele lekgootjes en sluiten met klittenband. Aan de binnenkant hebben de overbroekjes twee flappen, zodat losse inleggers goed op hun plaats blijven.

Bubblebubs

De Bambam newborn luiertjes van Bubblebubs zijn superzachte luiers voor de allerkleinste baby’s. Ze passen van ongeveer 1,2 kg tot 8 kg. Deze voorgevormde luiers hebben geen sluiting, maar ze kunnen gesloten worden met een Snappi of door er een nauwsluitend overbroekje overheen te doen.

Buttons

De newborn overbroekjes van Buttons zijn in maat verstelbaar en sluiten met een dubbele rij drukknopen. Ze passen van ongeveer 3 tot 5,5 kg en kunnen gebruikt worden met de SIO inleggers en prefolds van Buttons. Ze passen ook over voorgevormde luiers en vouwluiers. 

Close

De newborn luiers van Close Pop-In zijn SIO luiers. De absorberende inlegger wordt in het overbroekje geklikt. Deze luiers vallen super slank en komen niet over de navel heen. Ze passen van ongeveer 2-5,5 kg.

Ecoposh

Ecoposh voorgevormde newborn luiers van Kanga Care passen van ongeveer 2 tot 5,5 kg. De luiers zijn gemaakt van bamboe, biologisch katoen en gerecyclede waterflessen en hebben een drukknoopje om een naveluitsparing te creeëren. Over deze luiers moet nog een overbroekje. Onder andere de Rumparooz newborn overbroekjes passen hier goed overheen. 

Elskbar

De newborn luiers van Elskbar zijn prachtige all-in-one luiers, die passen van ongeveer 2,5 tot 6 kg. Het absorberende materiaal bestaat uit maarliefst negen lagen bamboe, dus deze luier is ideaal voor een baby die veel plast. De luier heeft dubbele lekgootjes, zodat spuitluiers weinig kans krijgen.

GroVia

De GroVia newborn luiers zijn AIO luiers van hennep en katoen, met een zachte fleecelaag aan de huidkant. De luiers zijn verstelbaar in twee maten en passen van ongever 2 tot 5,5 kg. Ze sluiten met drukknoopjes.

Hu-Da

De Hu-Da voorgevormde newborn luiers zijn gemaakt van bamboe en katoen en hebben geen verkleinknoopjes. De luiers passen van ongeveer 2,4 tot 6 kg, maar in onze ervaring nog langer dan dat. De luiers sluiten met klittenband en worden geleverd met een anatomisch gevormde inlegger.

Kijani

De newborn Kijani luiers bestaan uit een Newborn overbroekje met eventueel een newborn Snap-In-One inlegger. Ze sluiten met drukknoopjes en zijn verkrijgbaar in een PUL en kitenge versie. De PUL versie is gemaakt van twee lagen PUL, de kitenge versie is gemaakt van één laag PUL en één laag kitenge. Kitenge is een bont gekleurde katoenstof waar in Afrika veel kleding van wordt gemaakt. De kitenge overbroekjes hebben hiermee een authentiek Afrikaanse uitstraling. 

Laurabeijn.nl

De newborn Scrapnap luiers van Laurabeijn.nl zijn voorgevormde luiers en passen van ongeveer 2 tot 6 kg. Ze sluiten met drukknoopjes en hebben een extra drukknoopje om ruimte te creeën voor het navelstompje. Het bijzondere aan deze luiers is dat ze in Nederland gemaakt worden met oude materialen zoals molton lakens. De oplage per printje is nooit meer dan 3, dus ze zijn uniek en op = op!

Lil Joey (Kanga Care)

Lil Joey newborn luiers van Kanga Care zijn all-in-one luiers. Ze passen van ongeveer 2 tot 5,5 kg en hebben een drukknoopje om een naveluitsparing mee te creëren. De luiers zijn gemaakt van 100% polyester met een buitenkant van TPU en zijn kant en klaar.

Petit Lulu

De newborn luiers van Petit Lulu vallen onder het tweedelige systeem. De voorgevormde bamboeluiers en overbroekjes passen van ongeveer 2-6 kg. De voorgevormde luiers hebben ook een drukknoopje om de luier ter hoogte van de navel te verlagen. 

Popolini

Popolini maakt heerlijk soepele tweedelige luiers voor pasgeboren baby's, die door het omvouwen van de voorkant heel klein gemaakt kunnen worden. De Popolini MiniSnap Soft en de Popolini MiniSnap Organic passen van ongeveer 2 tot 8 kg en sluiten met drukknoopjes.

Rumparooz (Kanga Care)

Rumparooz newborn overbroekjes passen van ongeveer 2 tot 7 kg en kunnen onder andere gecombineerd worden met de Ecoposh newborn luiers van Kanga Care. Ze passen echter over vrijwel alle newborn voorgevormde luiers en vouwluiers. De overbroekjes zijn verstelbaar in drie maten en hebben dubbele lekgootjes. Ze zijn gemaakt van 100% polyester met TPU.

Seedling Baby

Seedling Baby heeft pocketluiers en overbroekjes voor pasgeboren baby’s. Ze passen van ongeveer 2 tot 6 kg en zijn verstelbaar in maat. Beide zijn voorzien van een uitsparing voor het navelstompje. De pocketluier wordt geleverd met een bamboe-katoen inlegger. Het overbroekje kan worden gebruikt over vouwluiers en voorgevormde newborn luiers.

Page Speed