Newborn

Newborn luiers voor pasgeborenen, prematuren en meerlingen


Newborn luiers zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten, zoals meerlingen en prematuur geboren kindjes. Ook zijn ze de perfecte oplossing voor een mooi passende luier bij pasgeboren baby's van 2-6 kg. 
 

 

Onze merken


De newborn wolbroekjes van Anavy passen van ongeveer 3 tot 6 kg en zijn gemaakt van merinowol met een buitenlaagje van katoen. De wolbroekjes passen prima over vouwluiers en voorgevormde luiers. Wolbroeken moeten voor het eerste gebruik gelanoliseerd worden.

De newborn overbroekjes van Buttons zijn in maat verstelbaar en sluiten met een dubbele rij drukknopen. Ze passen van ongeveer 3 tot 5,5 kg en kunnen gebruikt worden met de SIO inleggers en prefolds van Buttons. Ze passen ook over voorgevormde luiers en vouwluiers. 

De newborn luiers van Close Pop-In zijn SIO luiers. De absorberende inlegger wordt in het overbroekje geklikt. Deze luiers vallen super slank en komen niet over de navel heen. Ze passen van ongeveer 2-5,5 kg.

Ecoposh voorgevormde newborn luiers van Kanga Care passen van ongeveer 2 tot 5,5 kg. De luiers zijn gemaakt van bamboe, biologisch katoen en gerecyclede waterflessen en hebben een drukknoopje om een naveluitsparing te creeëren. Over deze luiers moet nog een overbroekje. Onder andere de Rumparooz newborn overbroekjes passen hier goed overheen. 

De GroVia newborn luiers zijn AIO luiers van hennep en katoen, met een zachte fleecelaag aan de huidkant. De luiers zijn verstelbaar in twee maten en passen van ongever 2 tot 5,5 kg. Ze sluiten met drukknoopjes.

Lil Joey newborn luiers van Kanga Care zijn all-in-one luiers. Ze passen van ongeveer 2 tot 5,5 kg en hebben een drukknoopje om een naveluitsparing mee te creeëren. De luiers zijn gemaakt van 100% polyester met een buitenkant van TPU en zijn kant en klaar.

De newborn overbroekjes van Milovia passen van ongeveer 2,5 tot 7 kg. Ze zijn verstelbaar in maat en sluiten met drukknoopjes. De overbroekjes kunnen gebruikt worden met de StayDry en CoolMax inleggers van Milovia, met vouwluiers en slanke voorgevormde luiers.

De newborn luiers van Petit Lulu vallen onder het tweedelige systeem. De voorgevormde bamboeluiers en overbroekjes passen van ongeveer 2-6 kg. De voorgevormde luiers hebben ook een drukknoopje om de luier ter hoogte van de navel te verlagen. 

Rumparooz newborn overbroekjes passen van ongeveer 2 tot 7 kg en kunnen onder andere gecombineerd worden met de Ecoposh newborn luiers van Kanga Care. Ze passen echter over vrijwel alle newborn voorgevormde luiers en vouwluiers. De overbroekjes zijn verstelbaar in drie maten en hebben dubbele lekgootjes. Ze zijn gemaakt van 100% polyester met TPU.
Page Speed