Petit Lulu

Petit Lulu luiers

Petit Lulu heeft drie soorten voorgevormde luiers. De standaard  luiers bestaan uit bamboe, biologisch katoen, standaard katoen en polyester. De Fluffy Organic bestaat alleen uit bamboe en biologisch katoen. Aan deze luiers wordt geen standaard katoen en polyester toegevoegd. De luiers van Petit Lulu zijn verkrijgbaar in talloze leuke prints.
 

Petit Lulu Newborn luiers

De voorgevormde newborn luiers van Petit Lulu passen van ongeveer 2-6 kg en sluiten met drukknoopjes. Er is een speciaal drukknoopje in het midden geplaatst waarmee de rand iets omlaag gevouwen kan worden. Hiermee ontstaat een uitsparing voor het naveltje, hetgeen deze luier uitermate geschikt maakt voor gebruik vanaf de geboorte. De newborn bamboeluier van Petit Lulu wordt geleverd met lange booster die dubbelgevouwen in de luier geklikt kan worden. De booster kan uiteraard ook weg gelaten worden als de extra absorptie nog niet nodig is.


Petit Lulu One Size luiers

De One Size luiers van Petit Lulu passen van ongeveer 4-15 kg en sluiten met klittenband of drukknoopjes. Deze wasbare luiers van Petit Lulu zijn hoofdzakelijk gemaakt van bamboe en biologisch katoen en worden geleverd met een lange booster. Deze booster kan dubbelgevouwen in de luier geklikt worden, maar kan ook weggelaten worden wanneer er nog niet zoveel absorptievermogen nodig is. Er wordt ook een fleece inlegger meegeleverd voor een droog gevoel.


Petit Lulu Maxi/Night luiers

De Maxi/Night luiers van Petit Lulu zijn echte nachtluiers. Deze wasbare luiers van bamboe en biologisch katoen passen van ongeveer 7-16 kg. Ze worden geleverd met een lange inlegger, een korte inlegger en een fleece inlegvel voor een droog gevoel. Het absorptievermogen kan zo naar wens aangepast worden. De Petit Lulu Maxi/Night luiers zijn verkrijgbaar met klittenband sluiting en drukknoopjes sluiting.

Page Speed