Waszakken | Wasnetten

Waszakken

Waszakken (ook wel pail liners genoemd) zijn grote waterdichte zakken van PUL of TPU. Ze zijn ideaal om in een grote luieremmer of pedaalemmer te hangen, zodat de vuile luiers eenvoudig verzameld kunnen worden. Als het tijd is om te wassen pak je de waszak met luiers en al en gooi je deze zo in de wasmachine. Luiers er uitschudden en de was kan aan.
 

Wasnetten

Wasnetten zijn echt netjes en dus niet waterdicht. Ze zijn ook wat kleiner dan de waszakken. Ze worden op dezelfde manier gebruikt; in een luieremmer om vuile luiers in te verzamelen.
 

Onze merken

Buttons

De waszakken van Buttons zijn gemaakt van PUL en sluiten met een trekkoord. Ze zijn ongeveer 66 cm hoog en hebben een diameter van 40 cm. Ideaal voor in grote luieremmers of pedaalemmer/prullenbakken.

Cheeky Wipes

Cheeky Wipes maakt wasnetjes voor in de doos voor vuile doekjes. Ze zijn 32 x 36 cm en kunnen gesloten worden met een trekkoord. De wasnetjes zijn niet water- en geurdicht.

Elskbar

De waszakken van Elskbar zijn 75 x 67 cm en passen daarmee perfect in 50 liter emmers, zoals bijvoorbeeld de Filur en Knodd van Ikea. De zakken zijn gemaakt van waterresistent TPU, hebben een elastische rand en aan één kant een lus waarmee je de zak kunt ophangen.

Kanga Care

De waszakken van Kanga Care zijn 66 cm hoog en lopen taps toe. De omtrek van de bodem is 83 cm, aan de bovenkant is de omtrek 130 cm. Door deze vorm zijn de zakken nog makkelijker uit de luieremmer te halen. De waszakken van Kanga Care zijn gemaakt van TPU.

Little Lamb

De wasnetten van Little Lamb zijn niet water- en geurdicht. Ze zijn gemaakt van een fijnmazige netstof en sluiten met een trekkoord. De wasnetten zijn 46 x 51 cm en zijn geschikt voor alle luieremmers die worden verkocht op Nappy's.nl.

Mother-ease

De wasnetten van Mother-ease zijn 48 x 48 cm en passen in de Mother-ease luieremmers, maar ook in andere, vergelijkbare luieremmers. De netten zijn niet geur- en waterdicht. Ze hebben een trekkoord om ze eventueel af te sluiten en zijn gemaakt van 100% recycled polyester.

Petit Lulu

De wasnetten van Petit Lulu zijn niet water- en geurdicht. Ze zijn verkrijgbaar in drie maten. De grootste maat past ook in grotere luieremmers zoals de 23 liter luieremmer van Popolini en pedaalemmers.

TotsBots

De wasnetten van TotsBots hebben een elastische rand en zijn 45 x 45 cm. Ze passen perfect in de TotsBots luieremmer, of in andere soortgelijke luieremmers. De netten zijn niet geur- en waterdicht en kunnen niet afgesloten worden.

Page Speed