Waszakken | Wasnetten

Waszakken

Waszakken (ook wel pail liners genoemd) zijn grote waterdichte zakken van PUL of TPU. Ze zijn ideaal om in een grote luieremmer of pedaalemmer te hangen, zodat de vuile luiers eenvoudig verzameld kunnen worden. Als het tijd is om te wassen pak je de waszak met luiers en al en gooi je deze zo in de wasmachine. Luiers er uitschudden en de was kan aan.
 

Wasnetten

Wasnetten zijn echt netjes en dus niet waterdicht. Ze zijn ook wat kleiner dan de waszakken. Ze worden op dezelfde manier gebruikt; in een luieremmer om vuile luiers in te verzamelen.
 

Onze merken

De waszakken van Buttons zijn gemaakt van PUL en sluiten met een trekkoord. Ze zijn ongeveer 66 cm hoog en hebben een diameter van 40 cm. Ideaal voor in grote luieremmers of pedaalemmer/prullenbakken.

De waszakken van Kanga Care zijn ook 66 cm hoog en lopen taps toe. De omtrek van de bodem is 83 cm, aan de bovenkant is de omtrek 130 cm. Door deze vorm zijn de zakken nog makkelijker uit de luieremmer te halen. De waszakken van Kanga Care zijn gemaakt van TPU.

De wasnetten van Little Lamb zijn niet water- en geurdicht. Ze zijn gemaakt van een fijnmazige netstof en sluiten met een trekkoord. De wasnetten zijn 46 x 51 cm en zijn geschikt voor alle luieremmers die worden verkocht op Nappy's.nl.

De wasnetten van Petit Lulu zijn ook niet water- en geurdicht. Ze zijn verkrijgbaar in drie maten. De grootste maat past ook in grotere luieremmers zoals de 23 liter luieremmer van Popolini en pedaalemmers.

Page Speed