Billendoekjes

Wasbare billendoekjes

Wasbare billendoekjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp billendoekjes. Ze zijn er in verschillende materialen, afmetingen en prints. Ze zijn niet alleen geschikt om billen mee te poesten, maar kunnen net zo goed gebruikt worden als snoetenpoetser of make-up verwijderingsdoekje. Om de doekjes als billendoekje te gebruiken kun je ze bijvoorbeeld vochtig maken met wat water of met een mengsel van water, babyolie en eventueel een paar druppels van een essentiële olie.

Onze merken

De bamboe billendoekjes van Bamboolik zijn vierkant en met een afmeting van 20 x 20 cm lekker groot. Ze worden los verkocht in wit of grijs of in een complete set. De Happy Bottom Kit set wordt geleverd met olie, een handige sprayflacon, een wetbag en een wasnetje. 

De billendoekjes van BilliesBox zijn verkrijgbaar in een bamboe/katoen versie met microvezel onderkant en in een versie die volledig van bamboe/katoen is. De doekjes zijn los verkrijgbaar, maar ook in een handige BilliesBox set. Daarnaast zijn er ook lotions verkrijgbaar met lavendel en kamille geur.

De billendoekjes van Blümchen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Ze zijn vierkant en worden per 10 stuks verkocht.

De billendoekjes van Buttons worden gemaakt van 100% katoen. Ze zijn vierkant en worden verkocht per 15 stuks.

De doekjes van Cheeky Wipes zijn verkrijgbaar in een bamboe en katoen variant. De katoenen variant bestaat uit 100% katoen, de bamboe variant is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Cheeky Wipes heeft daarnaast ook bewaardozen, essentiële oliën en complete sets met alles erop en eraan.

De bamboe doekjes van Little Lamb zijn gemaakt van 100% bamboe en zijn te koop per 10 stuks.

De billendoekjes van Petit Lulu zijn gemaakt van bamboe en biologisch katoen en zijn verkrijgbaar in verschillende printjes. Ze zijn langwerpig en worden los verkocht.

Page Speed