Elskbar

Elskbar Newborn luiers

De newbron luiers van Elskbar zijn verkrijgbaar in prachtige natuurlijke tinten. Ze bestaan uit een overbroekje met een binnenkant van bamboe en een inklikbare inlegger van bamboe. Deze trifold vouw je in drieën en klik je achteraan vast in het luiertje. De luier heeft dubbele lekgootjes, zodat spuitluiers weinig kans krijgen. Het luiertje is verstelbaar in drie verschillende maten en past van ongeveer 2,5 tot 6 kg. De luier is een all-in-one luier en moet na gebruik in zijn geheel in de was. Door de inklikbare inlegger eruit te halen, kun je de droogtijd aanzienlijk verkorten. 

De inlegger is 27 x 25 cm en bestaat uit drie lagen bamboe. Je gebruikt hem in drieen gevouwen en hebt op die manier dus negen goed absorberende lagen. Het overbroekje zelf bevat ook nog een laag bamboe, dus in feite biedt dit luiertje zelfs tien lagen bescherming.

Materiaal

Overbroekje: 

-Buitenkant: 100% polyester (met TPU)

-Binnenkant: 85% bamboe, 15% polyester

Materiaal inlegger: 85% bamboe, 15% polyester

De luier mag op 60 graden gewassen worden en hangt het beste over twee lijntjes te drogen. De inlegger mag eventueel op lage temperatuur in de droger, maar het overbroekje niet.