Hu-Da

Hu-Da Newborn

Hu-Da Newborn luiers

De newborn luiers van Hu-Da zijn zachte, soepele luiers van bamboe. Ze worden geleverd met een anatomisch gevormde inlegger, waarvan de achterkant breder is dan de voorkant. Voor een jongetje kun je de inlegger ook andersom in de luier leggen, met de brede kant vooraan. De luier is gemaakt van bamboe en katoen en heeft geen verkleinknoopjes. De luier sluit met klittenband. Deze Hu-Da newborn luier past van ongeveer 2,4 tot 6 kg. Maar onze ervaring is dat de luier langer mee gaat.

Materiaal

60% bamboe, 40% katoen

De luier mag op 60 graden gewassen worden en mag op lage temperatuur in de droger. Hu-Da adviseert om met Sonett Sensitive te wassen. Gebruik geen enzymen of bleekmiddel, dan vervalt de garantie. 

Hu-Da Newborn overbroekjes

Deze Newborn overbroekjes van Hu-Da zijn speciaal gemaakt om te gebruiken in combinatie met prefolds, boosters en inleggers. De overbroekjes passen ook over de Hu-Da Newborn luiers, maar zijn minder geschikt om te gebruiken over bredere voorgevormde luiers.

De overbroekjes hebben een zacht enkel elastiek langs de benen. Aan de binnenkant zitten twee zachte flappen, met fleece bedekt. Hier kun je makkelijk losse inleggers ondersteken. Deze blijven door de flappen goed op hun plek zitten. 

De overbroekjes sluiten met een enkele rij drukknoopjes. 

Materiaal

100% polyester met PUL en fleece

De broekjes mogen op 60 graden gewassen worden.