Wasbare luiers

Op deze pagina vind je al onze wasbare luiers gesorteerd per luiersysteem. Twijfel je over welk luiersysteem en welk merk je wilt? Bekijk dan eerst onze informatiepagina of vind in enkele minuten de juiste luier met de digitale luierkeuzehulp. Twijfel je nog of wasbare luiers iets voor jouw kindje zijn, bekijk dan eerst onze wasbare luier film op YouTube.

Wasbare luiers: Het grootste assortiment van Europa

In de webshop vind je duizenden verschillende wasbare luiers. Nappy's.nl verkoopt meer dan 30 verschillende merken die vaak verschillende luiersystemen hebben met verschillende uitvoeringen (bijvoorbeeld drukknoopjes en klittenband) in verschillende kleuren en prints. Heb je behoefte een informatie en keuze bij de hulp van de meest geschikte luier voor jou en je kindje, bezoek dan eerst onze informatiepagina of boek een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze meer dan 50 consulenten in Nederland en België bij jou in de buurt. Nappy's.nl consulten zijn uniek doordat onze consulenten niet op commissiebasis werken en in een één-op-één gesprek kunnen informeren over het ruimste assortiment van de Benelux, wat de kans vergroot dat je de beste luier vindt. Bekijk hier alle informatie en plan een afspraak met één van onze wasbare luier consulenten. Is een consult niet helemaal je ding, dan kun je voor een concreet advies ook onze digitale luierkeuzehulp invullen.

 

Voordelen van Wasbare luiers

Wasbare luiers kennen een aantal grote voordelen ten opzichte van wegwerpluiers. Katoenen luiers, bamboe luiers en andere herbruikbare luiers zijn dankzij de natuurlijke materialen beter voor de billen van je kindje, waardoor de kans op luieruitslag een stuk kleiner is. Bovendien zijn ze op termijn een stuk goedkoper en zijn het ook nog eens zeer milieuvriendelijke luiers! Want een wasbare luier gooi je niet weg, maar gebruik je de gehele luierperiode van je kindje. Luiers zijn vaak voor meerdere kinderen te gebruiken waardoor de besparing ten opzichte van wegwerpluiers alleen maar groter wordt! Benieuwd naar alle voordelen van wasbare luiers? Bekijk dan onze pagina Waarom wasbare luiers?