Wasbare luiers

Wasbare luiers

Wasbare luiers kennen een aantal grote voordelen ten opzichte van wegwerpluiers. Katoenen luiers, bamboe luiers en andere herbruikbare luiers zijn dankzij de natuurlijke materialen beter voor de billen van je kindje, waardoor de kans op luieruitslag een stuk kleiner is. Bovendien zijn ze op termijn een stuk goedkoper en zijn het ook nog eens zeer milieuvriendelijke luiers! Want een wasbare luier gooi je niet weg, maar gebruik je de gehele luierperiode van je kindje. Veel luiers gaan zelfs 4 jaar of langer mee, waardoor ze voor meerdere kinderen te gebruiken zijn en de besparing ten opzichte van wegwerpluiers alleen maar groter wordt! Benieuwd naar alle voordelen van wasbare luiers? Bekijk dan onze pagina Waarom wasbare luiers?
 

Het grootste assortiment van Nederland en België

Bij Nappy's.nl vind je het meest uitgebreide assortiment wasbare en dus herbruikbare luiers van Nederland en België. We hebben zelfs zoveel luiers dat kiezen voor veel ouders lastig is. Om de beste luier voor jou en je kindje te vinden verwijzen wij je graag door naar onze luierkeuzehulp met informatie over de verschillen tussen de wasbare luier soorten, merken en uitvoeringen. Je kunt ook afgaan op ervaringen van andere ouders door middel van het lezen van recensies bij onze producten. Ook is het mogelijk om een gratis consult te boeken om je zo dicht bij huis één-op-één te laten infromeren over de beste wasbare luier voor jou en je kindje.


Wasbare luiers kopen

Nappy's.nl heeft naast een ruim assortiment ook scherpe prijzen. Op sommige luiers zitten staffelprijzen, waardoor je minder per luier betaalt als je er meer van koopt. Ook hebben we pakketten waarmee je kunt besparen op de aanschaf van je wasbare luiers. 


Accessoires voor wasbare luiers 

Uiteraard verkopen wij daarnaast alle benodigde accessoires zoals wasbare billendoekjesinlegvellen en luierzakken

 

 

Page Speed