Wasbare luiers

Op deze pagina vind je al onze wasbare luiers gesorteerd per luiersysteem. Twijfel je over welk luiersysteem en welk merk je wilt? Bekijk dan eerst onze informatiepagina of vind in enkele minuten de juiste luier met de online luierkeuzehulp

Wasbare luiers: Europa's grootste productassortiment

In onze webshop vindt je duizenden verschillende wasbare luiers. Nappy’s.nl voert meer dan 30 verschillende merken die meestal verschillende luiersystemen hebben met verschillende varianten (drukknoopjes en klittenband bijvoorbeeld) in verschillende kleuren en prints. Heb je informatie en hulp nodig bij het vinden van de meest geschikte luier voor jou en je kind, kijk dan op onze informatiepagina of boek een consult. De consulenten van Nappy’s.nl zijn uniek omdat ze niet op commisiebasis werken en je persoonlijk kunnen informeren over het grootste assortiment van de Benelux, waardoor de kans groter is dat je de beste luier voor  vindt. Meer informatie en de mogelijkheid om een ​​consulente te boeken kunt u doen op de pagina wasbare luierconsulenten. Als je het idee van een consult niet leuk vindt, kun je onze online luierkeuzehulp gebruiken om de beste opties voor jou te vinden.

Voordelen van wasbare luiers

Er zijn verschillende voordelen van wasbare luiers in vergelijking met wegwerpluiers. Katoenen luiers, bamboe luiers en andere herbruikbare luiers zijn door de natuurlijke materialen beter voor de huid van je kindje, waardoor de kans op luieruitslag kleiner wordt. Bovendien zijn wasbare luiers op de lange termijn goedkoper en ook nog eens milieuvriendelijker! Want een wasbare luier wordt niet weggegooid, maar kan de hele luierperiode van je kindje gebruikt worden. Katoenen luiers zijn meestal voor meerdere kinderen te gebruiken, wat het financieel nog aantrekkelijker maakt! Benieuwd naar alle voordelen van wasbare luiers? Kijk dan op onze pagina Waarom wasbare luiers.