Menstruatie ondergoed

Menstruatie ondergoed

Menstruatie ondergoed of menstruatie lingerie kan gebruikt worden als volwaardige vervanger van gewoon maandverband, wasbaar maandverband, (wasbare) tampons en een cup. Het ondergoed bestaat uit meerdere lagen en heeft een waterdichte TPU laag aan de buitenkant. De binnenkant die tegen je huid aan komt is meestal gemaakt van katoen voor een comfortabel gevoel. Het absorptievermogen van menstruatie ondergoed verschilt per merk en type. Vaak kunnen ze de hoeveelheid van meerdere volle tampons absorberen. Gebruik je ze als enige bescherming, dan is het vaak nog wel nodig om het ondergoed een paar keer te vervangen. Op de lichte dagen van je menstruatie of wanneer je het ondergoed als extra bescherming gebruikt, kun je het ondergoed de hele dag dragen. Menstruatie ondergoed is ook ideaal om voor extra zekerheid 's nachts te zorgen. Bij (licht) urineverlies is deze lingerie overigens ook zeer goed te gebruiken. 

De absorberende lagen zitten over het algemeen helemaal van voor tot achter en bieden dus goede bescherming. Het ondergoed bestaat uit meerdere lagen; een zachte laag tegen je huid aan, een absorberende kern en een waterdichte, maar ademende buitenkant. 

Cheeky Wipes menstruatie ondergoed

De menstruatie lingerie van Cheeky Wipes bestaat uit vier lagen met aan de huidkant katoen. Het ondergoed is verkrijgbaar in meerdere versies, zodat iedere vrouw lingerie kan vinden die bij haar past. Wij verkopen  de varianten Feeling Pretty (zwart en Almond), Feeling Sporty, Feeling Sassy en Feeling Comfy. Feeling Pretty heeft een luxe kanten rand. Feeling Sporty is een wat sportiever, laag vallend model. Feeling Sassy is een mooi alternatief laag vallend model en Feeling Comfy is juist een comfortabel hoog vallend model. Alle modellen zijn beschikbaar in zeven verschillende maten van maat 32-34 tot 44-46. Feeling Comfy is in dezelfde maten beschikbaar, maar ook in drie grotere maten tot 50-52.

Het ondergoed mag op 30 graden gewassen worden en mag niet in de droger. 

Page Speed