Pocketluiers

Pocketluiers

Pocketluiers zijn wasbare luiers met een opening (pocket) in de achterkant. In de opening kunnen één of meerdere boosters geplaatst worden, om zo het absorptieniveau van de luiers aan te passen. De boosters kunnen ook los in de pocketluier gelegd worden. Dit is vooral handig als je kindje weinig plast of bij een korte verschoontijd. De boosters kunnen dan vervangen worden, terwijl de luier zelf nog een keer gebruikt kan worden. 
 

Merken pocketluiers

De pocketluiers van Alvababy zijn verstelbaar in grofweg drie maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. Alvababy pocketluiers passen hierdoor van ongeveer 4-15 kg. De luiers worden zonder booster geleverd. Je kunt zelf een geschikte boostercombinatie samenstellen.

De One Size Little Lamb pocketluiers zijn verstelbaar in drie maten door middel van de drukknoopjes aan de voorkant en passen van ongeveer 4,5 kg tot 15 kg. Deze luier wordt standaard geleverd met twee 2-laags bamboe boosters. Voor jonge kindjes is dit voldoende absorptie, later zijn mogelijk beter absorberende boosters nodig. De Sized pocketluiers zijn verkrijgbaar in drie maten en sluiten met een dubbele rij drukknoopjes. Ze worden geleverd met een vierkante bamboe inlegger en ze hebben dubbele lekgootjes.

De prachtige pocketluiers van Mama Koala zijn verstelbaar in drie verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De luiers hebben een zachte fleece binnenkant en een buitenkant van TPU met een print van hoge kwaliteit. De luier wordt zonder booster geleverd, maar er is een Mama Koala booster set los verkrijgbaar die je kunt gebruiken in de pocketluier. De pocketopening zit aan de achterkant van de luier. De luier sluit met een dubbele rij drukknoopjes voor een optimale pasvorm.

Milovia heeft twee soorten pocketluiers; luiers met een CoolMax binnenkant en luiers met een fleece binnenkant. De pocketluiers zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 3,5 tot 16 kg. Ze worden standaard geleverd met een S en M microvezel inlegger.

Petit Lulu pocketluiers zijn complete luiers met een ruime pocketopening. De luiers worden geleverd met korte en lage booster en worden ook wel AIO pocketluiers genoemd. Ze zijn verkrijgbaar met een drukknoopjes en klittenband sluiting en zijn verstelbaar in maat van 4 tot 15 kg. De inleggers bevatten bovendien 0% polyester en bestaan volledig uit natuurlijke materialen.

De RAWr Nappies pocketluier is een echte optrekluier die door wat oudere kinderen makkelijk zelf aan- en uitgedaan kan worden. De luier is ook geschikt voor wat oudere kinderen, want hij past tot 24 kg. Vanaf 7,5 kg is de luier al goed te gebruiken. De luier wordt leeg geleverd, dus je kunt het absorptievermogen helemaal naar wens aanpassen.

De Rumparooz pocketluiers sluiten met drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier maten en passen al vanaf ongeveer 3 kg, tot zo'n 15 kg. Bovendien hebben deze luiers dubbele lekgootjes aan de binnenkant, waardoor de kans op lekkages heel klein is. Rumparooz pocketluiers worden standaard geleverd met een 6r microvezel inlegger. Je kunt er uiteraard ook andere boosters in plaatsen.

De Rumparooz OBV pocketluiers hebben in tegenstelling tot de gewone Rumparooz pocketluiers een bamboe/katoen binnenkant en een bamboe/katoen inlegger in plaats van een microvezel inlegger. De Rumparooz OBV pocketluiers sluiten met drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier maten en passen al vanaf ongeveer 3 kg, tot zo'n 15 kg. Bovendien hebben deze luiers dubbele lekgootjes aan de binnenkant, waardoor de kans op lekkages heel klein is.

Page Speed