Pocketluiers

Pocketluiers

Pocketluiers zijn wasbare luiers met een opening (pocket) in de achterkant. In de opening kunnen één of meerdere boosters geplaatst worden, om zo het absorptieniveau van de luiers aan te passen. De boosters kunnen ook los in de pocketluier gelegd worden. Dit is vooral handig als je kindje weinig plast of bij een korte verschoontijd. De boosters kunnen dan vervangen worden, terwijl de luier zelf nog een keer gebruikt kan worden. 
 

Onze merken

Alvababy

De pocketluiers van Alvababy zijn verstelbaar in grofweg drie maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. Alvababy pocketluiers passen hierdoor van ongeveer 4-15 kg. De luiers worden zonder booster geleverd. Je kunt zelf een geschikte boostercombinatie samenstellen.

Bebeboo

Bebeboo pocketluiers zijn one size luiers met een opening aan zowel de voor- als de achterkant. De binnenkant heeft een Athletic Wicking Jersey laag, wat het vocht snel wegvoert en koel aanvoelt in de zomer. De luier past van ongeveer 4,5 tot 16 kg.

Kekoa

Kekoa heeft zowel Newborn (2-7 kg) als One Size (3-18 kg) luiers. De luiers zijn te gebruiken als pocketluier en SIO luier. Beide maten pocketluiers worden geleverd met twee inleggers. De luiers zijn verstelbaar in meerdere maten en hebben een Athletic Wicking Jersey binnenkant. Al het polyester is afkomstig van gerecyclede flessen.

Lighthouse Kids Company

Lighthouse maakt pocketluiers in twee maten; de one size (3-15 kg) en de Supreme (7-25 kg). Beide maten pocketluiers worden geleverd met een vouwbare inlegger met een fleece kant en een bamboe kant. De luiers zijn verstelbaar in meerdere maten en hebben een Athletic Wicking Jersey binnenkant.

Little Lamb

De One Size Little Lamb pocketluiers zijn verstelbaar in drie maten door middel van de drukknoopjes aan de voorkant en passen van ongeveer 4,5 kg tot 15 kg. Deze luier wordt standaard geleverd met twee 2-laags bamboe boosters. Voor jonge kindjes is dit voldoende absorptie, later zijn mogelijk beter absorberende boosters nodig. 

Mama Koala

De prachtige pocketluiers van Mama Koala zijn verstelbaar in drie verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De luiers hebben een zachte fleece binnenkant en een buitenkant van TPU met een print van hoge kwaliteit. De luier wordt zonder booster geleverd, maar er zijn Mama Koala boosters los verkrijgbaar die je kunt gebruiken in de pocketluier. De pocketopening zit aan de achterkant van de luier. De luier sluit met een dubbele rij drukknoopjes voor een optimale pasvorm.

Petit Lulu

Petit Lulu pocketluiers zijn complete luiers met een ruime pocketopening. De luiers worden geleverd met korte en lange booster en worden ook wel AIO pocketluiers genoemd. Ze zijn verkrijgbaar met een drukknoopjes en klittenband sluiting en zijn verstelbaar in maat van 4 tot 15 kg. De inleggers bevatten bovendien 0% polyester en bestaan volledig uit natuurlijke materialen.

Rig n Gig

De optrekluiers van Rig n Gig worden leeg geleverd en passen van ongeveer 8 tot 25 kg. Ze zijn niet geschikt voor kinderen met heel smalle benen en de beenomvang en tailleomvang is de beste manier om de maat te bepalen. Ze kunnen gebruikt worden als oefenbroekje en volwaardige optrekluier. Ze sluiten met drukknoopjes aan beide zijkanten. Met de los verkrijgbare extenders is de tailleomvang nog met 15 cm te verbreden, ze passen dan tot ongeveer 32 kg. 

Rumparooz

De Rumparooz pocketluiers sluiten met drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier maten en passen al vanaf ongeveer 3 kg, tot zo'n 15 kg. Bovendien hebben deze luiers dubbele lekgootjes aan de binnenkant, waardoor de kans op lekkages heel klein is. Rumparooz pocketluiers worden standaard geleverd met een 6r microvezel inlegger. Je kunt er uiteraard ook andere boosters in plaatsen.

De Rumparooz OBV pocketluiers hebben in tegenstelling tot de gewone Rumparooz pocketluiers een bamboe/katoen binnenkant en een bamboe/katoen inlegger in plaats van een microvezel inlegger. De Rumparooz OBV pocketluiers sluiten met drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier maten en passen al vanaf ongeveer 3 kg, tot zo'n 15 kg. Bovendien hebben deze luiers dubbele lekgootjes aan de binnenkant, waardoor de kans op lekkages heel klein is.

Seedling Baby

De pocketluiers van Seedling Baby zijn verkrijgbaar in twee maten. Een Mini-Fit newborn pocketluier die past van ongeveer 2-6 kg en een Multi-Fit die past van ongeveer 4-16 kg. Beide modellen worden geleverd met een vouwbare inlegger. Ze hebben dubbele lekgootjes en sluiten met een dubbele rij drukknoopjes. De binnenkant van beide pocketluiers is gemaakt van een zachte laag fleece. De buitenkant is van PUL en verkrijgbaar in diverse prachtige prints.

Super Undies Chameleon

De optrekluiers van Super Undies zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor kinderen tot ongeveer 48 kg. Ze worden geleved met twee microvezel inleggers en zijn naar wens te vullen. De luiers hebben geen sluiting. Ze worden aan- en uitgetrokken als een broekje en hebben zachte fleece randen.