Pocketluiers


Pocketluiers

Pocketluiers zijn wasbare luiers met een opening (pocket) in de achterkant. In de opening kunnen één of meerdere boosters geplaatst worden, om zo het absorptieniveau van de luiers aan te passen. De boosters kunnen ook los in de pocketluier gelegd worden. Dit is vooral handig als je kindje weinig plast of bij een korte verschoontijd. De boosters kunnen dan vervangen worden, terwijl de luier zelf nog een keer gebruikt kan worden. 
 

Merken pocketluiers

De pocketluiers van Alvababy zijn verstelbaar in grofweg drie maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. Alvababy pocketluiers passen hierdoor van ongeveer 4-15 kg. De luiers worden zonder booster geleverd. Je kunt zelf een geschikte boostercombinatie samenstellen.

De One Size Little Lamb pocketluiers zijn verstelbaar in drie maten door middel van de drukknoopjes aan de voorkant en passen van ongeveer 4,5 kg tot 15 kg. Deze luier wordt standaard geleverd met twee 2-laags bamboe boosters. Voor jonge kindjes is dit voldoende absorptie, later zijn mogelijk beter absorberende boosters nodig. De Sized pocketluiers zijn verkrijgbaar in drie maten en sluiten met een dubbele rij drukknoopjes. Ze worden geleverd met een vierkante bamboe inlegger en ze hebben dubbele lekgootjes.

Milovia heeft twee soorten pocketluiers; luiers met een CoolMax binnenkant en luiers met een fleece binnenkant. De pocketluiers zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 3,5 tot 16 kg. Ze worden standaard geleverd met een S en M microvezel inlegger.

De Rumparooz pocketluiers sluiten met drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier maten en passen al vanaf ongeveer 3 kg, tot zo'n 15 kg. Bovendien hebben deze luiers dubbele lekgootjes aan de binnenkant, waardoor de kans op lekkages heel klein is. Rumparooz pocketluiers worden standaard geleverd met een 6r microvezel inlegger. Je kunt er uiteraard ook andere boosters in plaatsen.

De Rumparooz OBV pocketluiers hebben in tegenstelling tot de gewone Rumparooz pocketluiers een bamboe/katoen binnenkant en een bamboe/katoen inlegger in plaats van een microvezel inlegger. De Rumparooz OBV pocketluiers sluiten met drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier maten en passen al vanaf ongeveer 3 kg, tot zo'n 15 kg. Bovendien hebben deze luiers dubbele lekgootjes aan de binnenkant, waardoor de kans op lekkages heel klein is.

De SoftBums Omni luier is niet alleen een pocketluier, maar kan ook gebruikt worden als een SIO luier. SoftBums Omni maakt gebruik van het innovatieve en gepatenteerde Slide-2-Size systeem. Met dit systeem kunnen de beenelastieken traploos versteld worden, waardoor de luiers altijd perfect aansluiten. Bij zowel pasgeborenen als peuters. SoftBums luiers passen van ongeveer 2-15 kg. De SoftBums pocketluiers hebben een klittenbandsluiting.

Page Speed