Super Undies

Super Undies

Super Undies is in 2008 opgericht door Laura Woj. Het merk richtte zich in eerste instantie vooral op wasbare luiers voor baby's en jonge kinderen, maar heeft zich gespecialiseerd in wasbaar incontinentiemateriaal voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen. Ook oefenbroekjes voor oudere kinderen die moeite hebben met zindelijk worden door wat voor reden dan ook, behoren tot het assortiment. Net als grotere nachtluiers voor kinderen die 's nachts nog bescherming nodig hebben.

Alle producten worden handgemaakt in de Verenigde Staten. Super Undies werkt met verschillende moeders die vanuit huis de producten naaien. Alle medewerkers hebben een professionele naaimachine van Super Undies gekregen en zijn professionele naaisters. Super Undies krijgt door deze werkwijze meerdere keren per week voorraad binnen van de diverse medewerkers. Ze werken door deze manier niet met grote restocks.

Laura woont met haar partner en drie kinderen op een boerderij in zuid Californië. Er zijn op de boerderij ook nog heel veel dieren te vinden. Twee honden, twee papegaaien, 8 kippen, 2 cavia's en een reuzenschildpad. Super gezellig dus! 

Super Undies geeft 10% van de omzet weg aan goede doelen. Ze maken twee keer per maand een bedrag over aan diverse goede doelen. Een overzicht vind je op hun website. De donaties zijn het dubbele van de winst van Super Undies.

Super Undies informatie

Land van herkomst merk: Verenigde Staten

Land van productie: Verenigde Staten

Website: https://superundies.com/