Cadeaubon

  1. DIgitale cadeaubon wasbare luiers Nappy's.nl
    Digitale Cadeaubon
    € 1,00

Wasbare luier cadeaubon van Nappy's.nl

Met een cadeaubon van Nappy's.nl kan de ontvanger uit ons gehele assortiment wasbare luiers en aanverwante artikelen kiezen. Zo geef je een cadeau dat echt naar wens is! Je kunt de waarde van de cadeaubon zelf bepalen in stapjes van €1,00. 

Heb je de cadeaubon snel nodig, of wil je de ontvanger graag digitaal verrassen? Kies dan voor de digitale versie. Je ontvangt dan een pdf document met een kortingscode ter waarde van de cadeaubon in je mailbox. Uiteraard kunnen wij de cadeaubon ook opsturen in een geschenkverpakking. Je kunt de cadeaubon ook direct naar de ontvanger laten versturen. Geef dan tijdens het bestelproces het adres van de ontvanger op als afleveradres.

Digitale cadeaubonnen worden altijd gratis verzonden. Voor cadeaubonnen in geschenkverpakking, betaal je onder €50 altijd €4,95 verzendkosten. 

Let op: Een digitale cadeaubon wordt niet automatisch verstuurd, wij moeten deze handmatig aanmaken en mailen. Digitale cadeaubonnen worden in principe alleen op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur aangemaakt. Heb je de digitale cadeaubon met spoed nodig, bel of app ons dan even. Dan proberen wij dit zo snel mogelijk in orde te maken.