Kekoa

Luierzakken van Kekoa

De wetbags van Kekoa zijn niet alleen prachtig om te zien en van hoge kwaliteit, ze zijn ook nog eens hartstikke uniek! Deze wetbags (maten Small en Large) hebben namelijk een absorberende laag en nemen dus vocht op! De binnenkant van de luierzakken is gemaakt van vochtdoorlatend CoolMax, daarna volgt een absorberende laag en de buitenkant van de wetbag is uiteraard gemaakt van waterresistent PUL. De wetbags zijn verkrijgbaar in drie maten. De maten Small en Large hebben een absorberende laag, de Medium wetbag heeft twee lagen PUL in plaats van een absorberende laag. 

Maat Small is ideaal voor het meenemen van natte billendoekjes of ander klein spul, bijvoorbeeld zoogcompressen of maandverband. Er past ook één One Size Kekoa luier in.

Maat Medium is ideaal voor het meenemen van schone of vochtige luiers. Er passen maximaal zes Kekoa One Size luiers in met de maat Small wetbag met een setje billendoekjes erin. Je moet ze dan wel netjes stapelen. Wil je er makkelijk wat vuile luiers ingooien, dan is vijf luiers realistischer.

Maat Large heeft net als de kleine maat een absorberende laag en is geschikt voor natte luiers, natte billendoekjes en uitgewrongen zwemkleding bijvoorbeeld. Netjes gestapeld gaan er 12 Kekoa One Size luiers in, met nog de kleine wetbag met billendoekjes. Wil je de luiers er snel in kunnen gooien, dan is 8 tot 10 luiers realistischer.

Alle drie de maten kunnen uit elkaar getrokken worden om het drogen te versnellen. De absorberende laag kun je uit de PUL buitenkant trekken. 

De luierzakken hebben een handige lus die open en dicht geklikt kan worden. De luierzak kan hierdoor overal aan opgehangen worden. 

Het PUL is GRS gecertificeerd en gemaakt van gerecycled polyester. De ritsen zijn YKK ritsen en van zware kwaliteit. 

Afmetingen:

Small: 15x23 cm (5 plastic flessen)
Medium: 20x35 cm (6 plastic flessen)
Large: 40x38 cm (7 plastic flessen)

Materiaal: 100% polyester met PUL en CoolMax

Deze luierzakken mogen op 60 graden gewassen worden en drogen het beste aan de lijn, in de schaduw.