Wasbare zoogcompressen

Wasbare zoogcompressen

Wasbare zoogcompressen zijn niet alleen heel prettig voor de huid, maar ook voor je portemonnee en natuurlijk voor het milieu. De zoogcompressen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Als je een kleine cupmaat hebt of weinig absorptie nodig hebt, kun je voor een kleine maat zoogcompres kiezen. Over het algemeen is het wel zo dat je een grotere maat zoogcompres minder goed ziet zitten onder kleding, dan een (te) kleine maat. 

De zoogcompressen zijn verkrijgbaar in doorsnedes van 10 cm, 11 cm, 12 cm en 13 cm. Wij verkopen zoogcompressen van bamboe, biologisch katoen en wol met zijde.
 

Onze merken

De zoogcompressen van Alvababy zijn gemaakt van bamboe met een waterdichte laag PUL aan de achterkant, om de kans op doorlekken te minimaliseren. Ze zijn verkrijgbaar in de maat 10 cm en 12 cm. De 10 cm zoogcompressen komen in mooie pastelkleuren, de 12 cm zoogcompressen zijn wit. In beide pakjes zitten acht zoogcompressen, dus vier paar. Deze zoogcompressen mogen op 60 graden gewassen worden en mogen ook in de droger.

De zoogcompressen van Little Lamb zijn wit van kleur en verkrijgbaar in de maten 11 cm en 13 cm. Beide maten zijn gemaakt van bamboe, binnenin zit een waterdichte laag PUL verwerkt. De zoogcompressen worden geleverd in een klein wasnetje en zijn verpakt per 10 stuks, dus vijf paar. Ze mogen op 40 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger.

De zoogcompressen van Petit Lulu zijn alleen verkrijgbaar in de maat 12 cm. Ze zijn gemaakt van bamboe met biologisch katoen. De achterzijde is van fleece, om ze lekbestendiger te maken. Deze zoogcompressen bevatten geen PUL. Ze worden verpakt per tien stuks, dus vijf paar en zijn verkrijgbaar in wit en kleur. 

Popolini heeft meerdere soorten zoogcompressen. Alle varianten hebben een doorsnede van 12 cm. Er is een 100% biologisch katoenen variant beschikbaar, deze worden verpakt per zes stuks, dus drie paar. Deze zoogcompressen bevatten geen fleece of PUL om ze lekbestendiger te maken. Popolini heeft daarnaast ook een variant van biologisch katoen met een StayDry laagje aan de huidkant en een PUL laagje aan de achterkant om ze lekbestendiger te maken. Deze variant is licht voorgevormd voor een betere pasvorm. Ze worden verkocht per zes stuks, dus drie paar. Beide katoenen varianten mogen op 60 graden gewassen worden. De derde variant bestaat uit wol en zijde. De huidkant bestaat voor 100% uit zijde, de achterkant bestaat voor 100% uit wol zodat de zoogcompressen niet zo snel doorlekken. Deze zoogcompressen zijn zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze moeten met de hand gewassen worden en worden verkocht per paar, dus twee stuks. 

Page Speed