All-in-one (AIO)

All-in-one luiers (AIO luiers)

All-in-one luiers of AIO luiers bestaan uit één geheel net als een wegwerpluier. Deze makkelijke wasbare luiers zijn eenvoudig om te doen en gaan altijd in hun geheel in de was. Omdat de luier zo eenvoudig om te doen is, zijn AIO luiers zeer geschikt voor gebruik bij de oppas of kinderdagopvang. Wij verkopen goedkope wasbare luiers, maar hebben ook A-merken in ons assortiment. Houd er rekening mee dat all-in-one luiers vaak wat lekgevoeliger zijn dan andere typen wasbare luiers. Je kunt het absorptievermogen van de luiers opzoeken in onze absorptietabellen. In deze tabellen vind je ook andere belangrijke eigenschappen van herbruikbare luiers terug. 


De verschillende merken

Blümchen AIO is een goedkope AIO luier van polyester en bamboe. Er zijn twee inleggers vastgenaaid, eentje met een fleece bovenkant en eentje met een bamboe bovenkant. Beide kanten kunnen tegen de billen gebruikt worden. De luier is verstelbaar in maat en past van ongeveer 3,5 tot 16 kg. De luier sluit met klittenband en is voorzien van dubbele lekgootjes.

De GroVia AIO is een super slanke all-in-one luier van biologisch katoen. De luier heeft één vastgenaaide inlegger en een inklikbare inlegger. De luier past van ongeveer 4,5 tot 16 kg en sluit met drukknoopjes aan de zijkanten.

De GroVia newborn AIO is een luier van hennep en katoen, met een zachte fleecelaag. De luier is verstelbaar in twee maten en past van ongeveer 2 tot 5,5 kg. De luier sluit met drukknoopjes.

De GroVia O.N.E. is een all-in-one luier met twee inklikbare inleggers. De luier bestaat uit katoen en polyester en past van ongeveer 4,5 tot 16 kg. De luier sluit met klittenband of drukknoopjes, beide mogelijkheden worden standaard meegeleverd. De O.N.E. absorbeert erg veel voor een AIO en kan zelfs 's nachts gebruikt worden voor kindjes die niet heel veel plassen. Er is ook een grote versie beschikbaar, de GroVia Big O.N.E. voor kindjes van 16 tot 32 kg.

Lighthouse Kids Company luiers zijn gemaakt van bamboe en fleece. De luier is zo ontworpen dat je zelf kunt kiezen voor een droog gevoel aan de billen met de fleece kant, of het natuurlijke bamboe tegen de billen. Er wordt een kleine losse bamboe inlegger meegeleverd. De luier is verstelbaar in mat en past van ongeveer 3 tot 15,5 kg. De luier sluit met drukknoopjes. Het merk is erg kunstgericht en printjes zijn vaak echte kunstwerkjes, die in veel gevallen ook door kunstenaars ontworpen worden. De collecties zijn vaak zeer klein met een beperkte oplage, en op is meestal ook echt op.

De Lighthouse Kids Supreme is het grotere en beter absorberende broertje van de 'gewone' Lighthouse. Hij past van ongeveer 7 tot 25 kg en heeft naast de vastgenaaide inlegger ook een losse prefold die naar wens toegevoegd kan worden. 

Lil Joey newborn luiers van Kanga Care zijn all-in-one luiers. Ze passen van ongeveer 2 tot 5,5 kg en hebben een drukknoopje om een naveluitsparing mee te creeëren. De luiers zijn gemaakt van 100% polyester met een buitenkant van TPU en zijn kant en klaar.

De Stuff n Snap van RAWr Nappies is een AIO luier met pocketopening. De waterdichte PUL laag is binnenin de luier verwerkt. De buitekant is knuffelig zacht. De luier wordt geleverd met bamboe booster en bamboe prefold en is verkrijgbaar in diverse maten. De luier sluit met drukknoopjes aan de zijkanten. 

Tickle Tots AIO is een mooie slanke AIO luier van bamboe en katoen. De luier heeft een vastgenaaide booster en een losse booster voor extra absorptie wanneer nodig. Deze losse booster kan in de pocketopening in de achterkant gestopt worden. De luier sluit met klittenband en is verstelbaar in maat van ongeveer 4 tot 16 kg.

De TotsBots Easyfit Star is een all-in-one luier met een binnenkant van bamboe en polyester. Deze luier past van 4 tot 16 kg en sluit met klittenband.

Page Speed