All-in-one (AIO)

All-in-one luiers (AIO luiers)

All-in-one luiers of AIO luiers bestaan uit één geheel net als een wegwerpluier. De luier is hierdoor zeer eenvoudig om te doen en zeer geschikt voor gebruik bij de oppas of kinderdagopvang.


De verschillende merken

Blümchen AIO is een betaalbare AIO luier van polyester en bamboe. Er zijn twee inleggers vastgenaaid, eentje met een fleece bovenkant en eentje met een bamboe bovenkant. Beide kanten kunnen tegen de billen gebruikt worden. De luier is verstelbaar in maat en past van ongeveer 3,5 tot 16 kg. De luier sluit met klittenband en is voorzien van dubbele lekgootjes.

De GroVia AIO is een super slanke all-in-one luier van biologisch katoen. De luier heeft één vastgenaaide inlegger en een inklikbare inlegger. De luier past van ongeveer 4,5 tot 16 kg en sluit met drukknoopjes aan de zijkanten.

De GroVia newborn AIO is een luier van hennep en katoen, met een zachte fleecelaag. De luier is verstelbaar in twee maten en past van ongeveer 2 tot 5,5 kg. De luier sluit met drukknoopjes.

De GroVia O.N.E. is een all-in-one luier met twee inklikbare inleggers. De luier bestaat uit katoen en polyester en past van ongeveer 4,5 tot 16 kg. De luier sluit met klittenband of drukknoopjes, beide mogelijkheden worden standaard meegeleverd. De O.N.E. absorbeert erg veel voor een AIO en kan zelfs 's nachts gebruikt worden voor kindjes die niet heel veel plassen.

De ImseVimse all-in-one luier bestaat helemaal uit één geheel. De luier heeft twee vastgenaaide inleggers van biologisch katoen. De luier is verkrijgbaar in meerdere maten, heeft dubbele beengootjes en sluit met klittenband.

Lighthouse Kids Company luiers zijn gemaakt van bamboe en fleece. De luier is zo ontworpen dat je zelf kunt kiezen voor een droog gevoel aan de billen met de fleece kant, of het natuurlijke bamboe tegen de billen. Er wordt een kleine losse bamboe inlegger meegeleverd. De luier is verstelbaar in mat en past van ongeveer 3 tot 15,5 kg. De luier sluit met drukknoopjes. Het merk is erg kunstgericht en printjes zijn vaak echte kunstwerkjes, die in veel gevallen ook door kunstenaars ontworpen worden. De collecties zijn vaak zeer klein met een beperkte oplage, en op is meestal ook echt op.

Lil Joey newborn luiers van Kanga Care zijn all-in-one luiers. Ze passen van ongeveer 2 tot 5,5 kg en hebben een drukknoopje om een naveluitsparing mee te creeëren. De luiers zijn gemaakt van 100% polyester met een buitenkant van TPU en zijn kant en klaar.

De TotsBots Easyfit Star is een all-in-one luier met een binnenkant van bamboe en polyester. Deze luier past van 4 tot 16 kg en sluit met klittenband.

De Windelzauberland AIO luiers zijn echte optrekluiers. Ze hebben zeer elastische zijkanten, waardoor de luiers aan- en uitgetrokken kunnen worden als een broekje. Ze hebben ook een zijsluiting met drukknoopjes, wel zo handig. De luier is verkrijgbaar in twee maten. Maat 1 past van 5 tot 12 kg. Maat 2 past van 9 tot 18 kg.