Buttons

Buttons Luierzakken

Buttons produceert twee maten wetbags; een medium en een large. Beide zakken zijn gemaakt van waterresistent en geurdicht PUL en sluiten met een rits. Wanneer er doorweekte artikelen in geplaatst worden kan de luierzak klam worden aan de buitenkant. Dit geldt voor alle luierzakken van PUL en is niet merkspecifiek.

De medium Buttons luierzak heeft ruimte voor ongeveer 5 à 6 luiers. Er zit een handige lus aan met een drukknoopje, zodat de wetbag overal aan opgehangen kan worden. Ideaal voor een dagje uit, voor de oppas of de kinderopvang.

De large Buttons luierzak is groot genoeg voor ongeveer 9 luiers. Deze wetbag heeft twee stevige lussen waaraan hij opgehangen kan worden. Ideaal voor aan de commode!

Afmetingen Buttons wetbags

Medium luierzak: 34 x 37 cm

Large luierzak: 34 x 61 cm

Materiaal

100% polyester met PUL

De luierzakken mogen op 60 graden gewassen worden, en mogen op lage temperatuur in de droger.


Naast deze “platte” wetbags, maakt Buttons ook zogenoemde pods. Pods zijn multifunctionele tassen waarmee je spulletjes georganiseerd mee kan nemen. De grote luierpods van Buttons zijn ook uitermate geschikt voor luiers! Check onze pagina van Buttons Pods om te zien welke prachtige printjes we op voorraad hebben.

Page Speed