Lighthouse

Lighthouse Kids Company Luierzakken

Lighthouse Kids Company maakt prachtige luierzakken in twee formaten; een kleine luierzak en een grotere, dubbele luierzak. Beide wetbags zijn gemaakt van TPU en sluiten met een rits. TPU is een waterresistent en niet 100% waterdicht materiaal. Wanneer er doorweekte spullen in de wetbag worden gedaan kan het gebeuren dat deze klam wordt aan de buitenkant.

De kleine Lighthouse luierzak is groot genoeg voor ongeveer 3 à 4 luiers, maar je kunt er ook wasbaar maandverband, billendoekjes en andere kleine spulletjes in bewaren. Er zitten twee handige lussen aan, waarmee je hem op kunt hangen of op de dubbele luierzakken van Lighthouse Kids Company kunt klikken.

De grotere luierzak van Lighthouse heeft twee vakken, zodat je schone en vieze luiers gescheiden kunt bewaren. De luierzak heeft twee lussen die met drukknoopjes bevestigd zijn. Je kunt ze er helemaal afhalen of ze aan één kant open maken om de luierzak ergens aan te bevestigen. Je kunt de luierzak hierdoor makkelijk aan de commode of wandelwagen hangen. Het is ook mogelijk om de kleine luierzak van Lighthouse op deze luierzak te klikken en de lussen er dan weer op te bevestigen. Super handig! Er passen ongeveer 10 luiers in deze dubbele luierzak.

Afmetingen Lighthouse wetbags

Kleine wetbag: 20 cm x 30 cm

Dubbele wetbag: 28 x 38 cm

Materiaal

100% polyester met TPU

De luierzakken mogen op 60 graden gewassen worden, en mogen op lage temperatuur in de droger.

Page Speed